Site icon TLIFE

Οι νικητές που θα δουν την παράσταση “La Poupee”!

Ακόμη μία ευκαιρία από το TLIFE για να δείτε την Κυριακή μια θεατρική παράσταση! Το TLIFE σου δίνει την ευκαιρία να δεις την παράσταση “La Poupee”!

Οι νικητές που θα δουν την παράσταση στη σκηνή του θεάτρου Σφενδόνη, στις 19:00, παρέα με ένα φίλο τους είναι οι εξής:

  1. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΨΑΛΗΣ
  2. ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΠΕΝΤΗΣ
  3. ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΜΙΟΥ
  4. ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΒΙΟΛΑΤΖΗ
  5. ΟΥΡΑΝΙΑ ΑΛΕΞΙΟΥ
  6. ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΡΓΥΡΟΥΔΗΣ
  7. ΝΑΝΣΥ ΜΑΝΤΑ
  8. ΑΝΤΩΝΙΑ ΣΑΛΟΥΡΟΥ
  9. ΜΑΡΙΑ ΣΤΑΜΑΤΙΔΟΥ
  10. ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΝΔΥΛΑΚΗ
  11. ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ
  12. ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΪΩΑΝΝΟΥ
  13. ΑΣΗΜΙΝΑ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ
  14. ΑΝΝΑ ΚΟΝΤΟΒΟΥΝΙΣΙΟΥ
  15. ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ
  16. ΜΑΡΙΑ ΠΕΤΡΟΥ
  17. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
  18. ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΟΥ
  19. ΝΑΤΑΣΑ ΠΕΤΡΟΥΛΙΑ
  20. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΜΑΝΟΥ

Μετά τον επιτυχημένο κύκλο παραστάσεων της προηγούμενης σεζόν, το μονόπρακτο θεατρικό έργο «ΛΑ ΠΟΥΠΕ» του συγγραφέα Βαγγέλη Χατζηγιαννίδη με την Άννα Κοκκίνου ανεβαίνει ξανά στο Θέατρο ΣΦΕΝΔΟΝΗ, με μικρές… επιδιορθώσεις και νέα ευρηματικά φινιρίσματα.
Ο θεατρικός αυτός μονόλογος – μια ‘μαύρη’ κωμωδία – αποτελεί την αφορμή για την πρώτη συνεργασία της Άννας Κοκκίνου με τον ταλαντούχο συγγραφέα Βαγγέλη Χατζηγιαννίδη.

Λίγα λόγια για το έργο
Η Ρίκα είναι η πιο επιδέξια ράφτρα φορεμάτων κούκλας στην Αθήνα. Διαθέτει σπάνια κουμπιά και υφάσματα κι ένα ακόμα πιο σπάνιο ταλέντο. Ωστόσο, η ενασχόλησή της αυτή μοιάζει να την έχει καθηλώσει σε μια αφύσικη παιδικότητα. Κλεισμένη στον κοριτσίστικο κόσμο της, δυσκολεύεται να καταλάβει τους άλλους, πληγώνεται και τότε γίνεται τρομαχτική. Ευτυχώς υπάρχει η υπέργηρη κυρία Νέλλη του διπλανού διαμερίσματος και το σκαθάρι στο παράθυρό της που με τις ισχυρές του κεραίες την καθοδηγεί. Επίσης, η Ρίκα λατρεύει τα γλυκά και το τραγούδι…

Η Άννα Κοκκίνου μιλάει για την ηρωίδα
Η Ρίκα, αυτό το πονεμένο μικρομέγαλο πλάσμα, σηκώνει τα μανίκια ψηλά και τα βάζει με τον χειρότερο εχθρό της: το Μίσος. Μ’ όλη της τη δύναμη αντιστέκεται στη γλυκιά σαγήνη των φθονερών σκέψεων και της εκδικητικότητας. Είναι και θα μείνει για πάντα μια μεγάλη ροζ τσιχλόφουσκα – το αποφάσισε. Ο εχθρός όμως είναι πιο δυνατός. Έχει τρυπώσει μέσα για τα καλά, ζει και βασιλεύει στα σωθικά της. Ολοστρόγγυλη, ζουμερή, με άρωμα φράουλα, αλλά στην καρδιά μια σταξιά δηλητήριο.
© 2024 tlife.gr