Site icon TLIFE

Οι Onirama σε καλούν σε live party!

Οι ONIRAMA με τον μοναδικό frontman, Θοδωρή Μαραντίνη, συνεχίζουν τις επιτυχημένες εμφανίσεις τους στη Θεσσαλονίκη και φέτος! Κάθε Πέμπτη, με προγραμματισμένη πρεμιέρα στις 30 Οκτωβρίου, θα μονοπωλούν τη νυχτερινή διασκέδαση της πόλης με ένα πλήρως ανανεωμένο πρόγραμμα, γεμάτο εκπλήξεις στο νέο τους “στέκι”!

Το αγαπημένο σε όλους Barbarella live party θα φιλοξενήσει το εκρηκτικό πρόγραμμα του πιο δυναμικού συγκροτήματος και υπόσχεται μοναδικές μουσικές βραδιές γεμάτες ρυθμό και εκρηκτικές εκτελέσεις. Έτσι όπως μας έχουν συνηθίσει!

""

Το πιο αγαπημένο ελληνικό συγκρότημα ετοιμάζει μουσικές εκπλήξεις παρουσιάζοντας αγαπημένες επιτυχίες τους καθώς και διασκευές ελληνικών και ξένων τραγουδιών χαρίζοντας αξέχαστες στιγμές γεμάτες ένταση.

Φυσικά από την playlist δεν θα λείπει και το νέο τους τραγούδι “Τι είναι αγάπη” που μας έχει ξεσηκώσει από την πρώτη στιγμή που το ακούσαμε, ενώ στο πρόγραμμα θα συμμετέχει ο George Axas.

Πολύ σύντομα όμως, όπως μας είχε πει ο ανατρεπτικός Θοδωρής Μαραντίνης στο TLIFE, θα ξεκινήσουν και στην Αθήνα σε νέο χώρο!

© 2024 tlife.gr