Site icon TLIFE

Οι σειρές του Mega κατάφεραν να… εξαφανίσουν τους τηλεοπτικούς αντιπάλους τους !

Και αυτή η Δευτέρα που μας πέρασε ήταν μία Megaλη Δευτέρα από πλευράς τηλεθέασης ! Βλέπετε, για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα οι δύο ελληνικές σειρές του καναλιού του Αμαρουσίου κατάφεραν να εξαφανίσουν από τον τηλεοπτικό χάρτη τους αντιπάλους τους, σημειώνοντας μία άκρως εντυπωσιακή κούρσα στο γκραν-πρι της τηλεθέασης. Μία κούρσα στην οποία οι… δεύτεροι δεν ακολούθησαν απλά, αλλά ακολούθησαν δεύτεροι και καταιδρωμένοι, μιας και η διαφορά της πρώτης θέσης με την δεύτερη, ήταν… χαοτική !

Ναι, για ακόμα μία εβδομάδα οι Ελληνες τηλεθεατές απέδειξαν πως διψούν για καλές ελληνικές σειρές, πως διψούν για καλές ελληνικές παραγωγές και όταν τις βρίσκουν (γιατί πλέον τις εντοπίζουμε στην τηλεοπτική αγορά με το… τουφέκι) ; Ξέρουν να τις αγκαλιάζουν και να τις αγκαλιάζουν ζεστά.

Ετσι, στις 9.00 το βράδυ το “Πίσω στο σπίτι” άγγιξε ποσοστό τηλεθέασης 43,6% στο σύνολο, την ίδια ώρα που ο Γιώργος Λιανός και το “Wipe Out”, με νύχια και με δόντια κατάφεραν να κρατηθούν στο 17,3%.

Στις 10.00 το βράδυ τώρα, το ίδιο θριαμβευτική ήταν και η πορεία του “Βαγγέλη”, ο οποίος απογειώθηκε στο 42,9% στο σύνολο, ενώ η Νάντια Μπουλέ προσπαθούσε να ανάψει το… φως στο σκοτάδι της AGB – Nielsen, με το “Black Out” να σημειώνει 18,5%, αντίστοιχα.

Το παρήγορο είναι όσο αφορά στα προγράμματα του ΑΝΤ1, πως μπορεί να είχαν χαμηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης ,όμως, τα κατάφεραν και κρατήθηκαν πάνω από την… βάση, χωρίς να φτάσουν στο σημείο να σημειώνουν μονοψήφιες, πολικές επιδόσεις.

Τέλος, οι δύο σειρές του Μεγάλου Καναλιού εννοείται πως σάρωσαν και στα νεανικά κοινά, τα κοινά τα οποία σημειωτέον λατρεύει η διαφημιστική αγορά, όπου και χτύπησαν 50άρια ! Αποτέλεσμα ; Το “Πίσω στο σπίτι” ΄σκαρφάλωσε μέχρι και το 46,9% και ο “Βαγγέλης” μέχρι και το 48,1%.

© 2024 tlife.gr