2.5 τόνους ρυζόγαλο παρασκεύασαν οι συμπατριώτες μας στις Σέρρες και με αυτό τον τρόπο κατάφεραν να μπουν στο βιβλίο Γκίνες. Για να το ετοιμάσουν χρειάστηκαν 300 κιλά ρύζι, 1200 λίτρα νερό , 2 τόνοι γάλα, 400 κιλά ζάχαρη και 70 κιλά κορν φλάουρ.
Η ολοκλήρωση του γλυκού τους πήρε τρεις ώρες και όσοι δοκίμασαν το χαρακτήρισαν γευστικότατο. Στη συνέχεια μοίρασαν στον κόσμο 303,75 κιλά ρυζόγαλο αλλά επειδή έμεινε πάρα πολύ, όποιος ήθελε μπορούσε να πάει να πάρει κι άλλο.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Δείτε το βίντεο:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ