Οι τυχεροί που κέρδισαν διπλές προσκλήσεις για την ταινία “Sex Tape” με την Cameron Diaz

Το καλοκαιράκι θέλει σινεμά και το TLIFE με την Feelgood σε στέλνουν να απολαύσεις τη νέα ταινία με την Cameron Diaz και τον πρωταγωνιστή του “How I Met Your Mother” Jason Segel. Οι τυχεροί που πήραν μέρος στον διαγωνισμό μας και κέρδισαν από μία διπλή πρόσκληση είναι οι:

ΣΟΦΙΑ ΤΣΟΥΓΑΝΑΤΟΥ
ΦΑΙΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΑΔΗ
ΧΡΥΣΑ ΔΟΎΣΚΑ
ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΤΣΟΥΓΚΑΝΑΤΟΥ
ΜΑΡΙΝΑ ΜΑΝΤΖΟΥ
ΡΑΦΑΗΛΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΚΟΥ
ΜΑΡΊΑ-ΓΕΩΡΓΊΑ ΑΝΤΩΝΊΟΥ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΘΕΟΔΩΡΗ
ΕΛΕΝΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΟΥ
ΦΩΤΕΙΝΗ ΛΙΒΙΤΣΑΝΟΥ
ΘΕΟΔΩΡΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΗ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΙΤΣΟΓΙΑΝΝΗ
ΙΣΜΗΝΗ ΔΑΝΙΑ
ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΝΗΣ

Η avant premiere θα γίνει την Τετάρτη 20/08 στα Village Cinemas στο The Mall Athens, ώρα έναρξης 20:30 (ώρα προσέλευσης 20:00).

Μετά την τεράστια εμπορική επιτυχία του “Bad Teacher” -200 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office, με προϋπολογισμό μόλις 20 εκατομμύρια – ο σκηνοθέτης Jake Kasdan ενώνει και πάλι τις δυνάμεις του με τους ταλαντούχους Cameron Diaz και Jason Segel σε μια ακόμα προκλητική και σέξι κωμωδία με αμήχανες και αστείες καταστάσεις.

“Το Sex Tape: Μία Τρελή Βραδιά” είναι μια ταινία με πονηρό, ενήλικο χιούμορ, πικάντικες σκηνές και ανατροπές. Η Cameron Diaz κλέβει τις εντυπώσεις όχι μόνο στις σκηνές όπου αποκαλύπτεται η –εξωφρενικά- καλλίγραμμη σιλουέτα της, αλλά και χάρη στην ικανότητα της να τσαλακώνεται για τις ανάγκες του ρόλου, πλάι σε έναν εξίσου ταλαντούχο κωμικό ηθοποιό, τον συμπρωταγωνιστή της Jason Segel.

Λίγα λόγια για την υπόθεση της ταινίας:
SEX TAPE: ΜΙΑ ΤΡΕΛΗ ΒΡΑΔΙΑ
Η ταινία για μια ταινία που δεν θέλουν να δεις.

Στην αρχή της γνωριμίας τους, ο Jay (Jason Segel) και η Annie (Cameron Diaz) είχαν μια παθιασμένη σχέση. Πέρασαν δέκα χρόνια από τότε, απέκτησαν δύο παιδιά και η ερωτική τους ζωή χρειάζεται επειγόντως ανανέωση. Έτσι, αποφασίζουν να γυρίσουν τη δική τους ερωτική ταινία, δοκιμάζοντας τις αντοχές τους σε ένα τρίωρο μαραθώνιο. Την επόμενη μέρα όμως ανακαλύπτουν ότι οι προσωπικές τους στιγμές δεν είναι πια και τόσο προσωπικές. Αρκεί ένα λάθος κλικ και το υλικό που είχαν «σώσει» διαδικτυακά μπορεί να γίνει παγκόσμιο θέαμα.

Διάρκεια: 95’
Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 21 Αυγούστου στους κινηματογράφους από τη Feelgood

Δες το trailer της ταινίας:

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164