Site icon TLIFE

Όλγα Κεφαλογιάννη: Η συγκινητική ανάρτηση για τον έναν χρόνο από τον θάνατο της θείας της, Μαριάννας Βαρδινογιάννη

Ένας χρόνος πέρασε ακριβώς από την ημέρα που η Μαριάννα Βαρδινογιάννη έφυγε από τη ζωή, βυθίζοντας σε πένθος την οικογένειά της και τους ανθρώπους που την αγαπούσαν και την θαύμαζαν.

Αργά το βράδυ της Τετάρτης 24 Ιουλίου, η ανιψιά της και Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με αφορμή την επέτειο συμπλήρωσης ενός έτους από τον θάνατό της.

«Πέρασε ένας χρόνος από τότε που έφυγες, αλλά η παρουσία σου είναι ακόμα εδώ, ανάμεσά μας. Η αγκαλιά σου, γεμάτη αγάπη και στοργή, μας ζεσταίνει ακόμα και τώρα, μέσα από τις αναμνήσεις. Η φροντίδα και η καλοσύνη σου, που χωρούσε τους πάντες, συνεχίζουν να μας εμπνέουν και να μας καθοδηγούν. Η απεριόριστη αγάπη σου για την οικογένεια, τα παιδιά και όλους όσοι είχαν ανάγκη, παραμένει παράδειγμα για όλους μας.

Το ήθος σου και η ανεκτίμητη προσφορά σου στην πατρίδα κρατούν τη μνήμη σου ζωντανή και θα τη διατηρούν για πάντα. Θα είσαι πάντα σύμβολο ανθρωπιάς και δημιουργίας, πηγή έμπνευσης και θαυμασμού» έγραψε η Όλγα Κεφαλογιάννη.

© 2024 tlife.gr