Όλη η κοσμική Αθήνα έδωσε το παρών στον γάμο του εφοπλιστή Αντώνη Ξυλά – Οι 1200 καλεσμένοι και το πάρτι με Ρουβά και Αργυρό

Το βράδυ του Σαββάτου 9/5 πραγματοποιήθηκε ο γάμος του νεαρού εφοπλιστή Αντώνη Ξυλά και την αγαπημένης του Ιφιγένειας Πρωτονοτάριου.
Το ερωτευμένο ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης με τον γάμο τους να αποτελεί το κοσμικό γεγονός της χρονιάς.

Μετά το μυστήριο, ακολούθησε μια λαμπερή δεξίωση με 1200 καλεσμένους, ανάμεσά τους επιφανή μέλη της επιχειρηματικής και εφοπλιστικής οικογένειας – να δίνουν το παρών. Η δεξίωση πραγματοποιήθηκε στο κτήμα Γαβαλά, ενώ τη διασκέδαση των προσκεκλημένων ανέλαβαν μέχρι το πρωί ο Σάκης Ρουβάς και ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που έδωσαν το παρών ήταν ο πρέσβης των ΗΠΑ Τζορτζ Τσούνης, ενώ παρών ήταν και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης με τον σύζυγό του, Τάιλερ Μάκμπεθ, ντυμένοι αμφότεροι με σμόκιν, όπως απαιτούσε ο ενδυματολογικός κώδικας της δεξίωσης.

Η νύφη, η 24χρονη Ιφιγένεια Πρωτονοτάριου έλαμπε μέσα στο στράπλες ολοκέντητο νυφικό της, ενώ τα διακριτικά κοσμήματα που επέλεξε συμπλήρωναν την εντυπωσιακή της εμφάνιση. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε έναν ιδιαίτερα κομψό κότσο, ενώ στη συνέχεια τα άφησε ελεύθερα πιάνοντάς τα ελαφρά πίσω. Ιδιαίτερα εντυπωσιακή ήταν και η ροζ γαμήλια τούρτα, αλλά και ο στολισμός του χώρου.

 

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164