Site icon TLIFE

Ολίβια Γαβρίλη: Η εξομολόγηση για τη μάχη της με τις διατροφικές διαταραχές λίγο πριν γίνει μαμά για τέταρτη φορά

Η Ολίβια Γαβρίλη διανύει μία από τις πιο τρυφερές περιόδους της ζωής της, καθώς σε λίγο καιρό θα κρατάει στην αγκαλιά της το τέταρτο παιδάκι της. Η ίδια ούσα ιδιαίτερα δραστήρια στο Instagram καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της διάφορα στιγμιότυπα από τη ζωή της.

Αυτή τη φορά, η Ολίβια Γαβρίλη θέλησε να αποκαλύψει τη μάχη που δίνει με τις διατροφικές διαταραχές από την περίοδο της εφηβείας. Δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό μια φωτογραφία με τον σύζυγό της, έγραψε:

“3 εβδομάδων και 1 ημέρας… Πήγαινα Δευτέρα Λυκείου, όταν ξεκίνησαν οι διατροφικές μου διαταραχές. Το 1999, την ώρα της Βιολογίας λιποθύμησα από την αφαγία και την αδυναμία και αυτή ήταν, ας πούμε, η αρχή. Έχουν περάσει 21 χρόνια από τότε και ακόμα δεν μπορώ να πω πως έχω ξεμπλέξει 100% με τον τρόπο που αντιμετωπίζω το φαγητό και το πώς βλέπω τον εαυτό μου στον καθρέφτη.

Όμως από το 2014 μέχρι σήμερα, έχω διανύσει πολλά χιλιόμετρα και πλέον χάρη στην αγάπη του Σταύρου, με αγαπώ ακόμα πιο ουσιαστικά και αληθινά. Η αληθινή, ατόφια αγάπη είναι, άλλωστε, άριστο καύσιμο για να δουλέψεις προς το καλύτερο γενικά. Η εγκυμοσύνη και οι αλλαγές που φέρνει στο σώμα μπορεί να δυσκολέψει πολύ μια γυναίκα που παλεύει με διατροφικές διαταραχές.

Σήμερα το πρωί ξύπνησα και ένιωθα πως δεν χωρούσα πουθενά. Η κοιλιά μου είναι μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά και η διατροφή της καραντίνας (τρώτε και εσείς γλυκά χωρίς σταματημό;), σίγουρα δεν βοηθά πολύ. Πήγα να χάσω το κέφι μου, αλλά η αγάπη πάλι είχε τον (πρώτο και τον) τελευταίο λόγο. Και έτσι πήγα περήφανα την κοιλιά μου μια βόλτα, πλάι στον πιο υπέροχο άντρα του κόσμου. Και ένιωσα πως σήμερα ήταν άλλη μια μέρα που η ψυχή μου κέρδισε κάτι καλό. Σταύρο μου, σε ευχαριστώ!”.

© 2024 tlife.gr