Όλοι μαζί μπορούμε: Πλήθος κόσμου στη συναυλία για τον σπουδαίο Λευτέρη Παπαδόπουλο – Φωτογραφίες TLIFE

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συναυλία του «Όλοι μαζί μπορούμε», που ήταν αφιερωμένη στον σπουδαίο στιχουργό, Λευτέρη Παπαδόπουλο το απόγευμα της Πέμπτης 5/9 στο Καλλιμάρμαρο.

Τη συναυλία – αφιέρωμα στην πολύχρονη καριέρα του αγαπημένου στιχουργού παρακολούθησαν ο “πρωταγωνιστής” της βραδιάς, Λευτέρης Παπαδόπουλος, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη και πλήθος κόσμου.

Στη συναυλία με τίτλο «Λευτέρης Παπαδόπουλος, όλοι σε φωνάζαν αρχηγό», που διοργάνωσε για την ενίσχυση ενεργειών με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος το  «Όλοι Μαζί Μπορούμε» συμμετείχαν αφιλοκερδώς οι καλλιτέχνες: Χρήστος Μάστορας, Μίνως Μάτσας, Αντώνης Ρέμος, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Μελίνα Ασλανίδου, Γλυκερία, Στέλιος Διονυσίου, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Μελίνα Κανά, Γιάννης Κότσιρας, Κώστας Μακεδόνας, Μανώλης Μητσιάς, Δημήτρης Μπάσης, Γιώργος Νταλάρας, Μίλτος Πασχαλίδης και Μαρία Φαραντούρη.

Η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς ήταν η εμφάνιση της Χαρούλας Αλεξίου στη σκηνή, που είχε συνδεθεί από την αρχή της καριέρας της μετά τα τραγούδια του Λευτέρη Παπαδόπουλου.

Την παρουσίαση της βραδιάς ανέλαβε η Σία Κοσιώνη. Στο πλευρό της ήταν ο πρώην Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης με την κόρη του Δανάη.

Το παρών στη συναυλία έδωσαν άνθρωποι από τον καλλιτεχνικό, δημοσιογραφικό και πολιτικό χώρο, μεταξύ αυτών οι: Έλλη Στάη, Όλγα Κεφαλογιάννη, Χρήστος Κούτρας, Γιάννης Ντσούνος, Μαρίνα και Κώστας Λαλιώτης με την κόρη τους, Νίκη, Δημήτρης Μελισσανίδης, Κώστας Μπακογιάννης με την κόρη του, Δανάη, ο Νίκος Συρίγος, ηΖωή Παπαδοπούλου, ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης και πολλοί άλλοι.

Δες τις φωτογραφίες

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164