Ολοκαίνουργια σειρά δια χειρός Σκορσέζε κάνει απόψε το ντεμπούτο της στους δέκτες μας!

Με ατμόσφαιρα που θυμίζει τους «Αδιάφθορους» του Ντε Πάλμα ή το «Κάποτε στην Αμερική» του Λεόνε, το Boardwalk Empire κάνει πρεμιέρα!

Στο Ατλάντικ Σίτι της σκοτεινής εποχής της ποτοαπαγόρευσης, ένας άντρας έχει αδιαμφισβήτητα τον πρώτο λόγο… Ο Μάρτιν Σκορσέζε σκηνοθετεί τον πιλότο και υπογράφει την παραγωγή της σειράς που αφηγείται την αληθινή ιστορία του Νάκι Τόμσον, συμβόλου του υποκόσμου την εποχή της ποτοαπαγόρευσης.

Σκληρός, αδίστακτος και αθεράπευτα κυνικός, ο Στιβ Μπουσέμι υποδύεται έναν από τους καλύτερους κακούς της μικρής οθόνης. Πολιτικός το πρωί, γκάνγκστερ το βράδυ, ο «Νάκι», μαζί με τα τσιράκια του κυριαρχούν στο Ατλάντικ Σίτι την εποχή όπου το παράνομο εμπόριο αλκοόλ άνοιγε μεγάλους και προσοδοφόρους δρόμους στους λαθρέμπορους του είδους.

Ο Αλ Καπόνε, ο Λάκι Λουτσιάνο και άλλες θρυλικές μορφές του εγκλήματος παρελαύνουν στη σειρά όπου το αλκοόλ οι γυναίκες και φυσικά τα όπλα περισσεύουν. Η ιστορία ξεκινά τον Ιανουάριο του 1920 όταν ο τσάρος του Ατλάντικ Σίτι, Νάκι Τόμσον, καταδικάζει τη κατανάλωση αλκοόλ σε μια συνέλευση γυναικών. Αυτό που θα ακολουθήσει πρόκειται να καταγραφεί ως το μεγαλύτερο έγκλημα της εποχής της ποτοαπαγόρευσης…

Την παραγωγή της σειράς υπογράφει ο βραβευμένος Τέρενς Γουίντερ, ενώ θετικές κριτικές έχει αποσπάσει η σειρά εξαιτίας της άριστης αναπαράστασης της εποχής του 1920 αλλά και των κοστουμιών. Η σειρά έχει κερδίσει κοινό και κριτικούς κι έχει κερδίσει δυο Χρυσές Σφαίρες και οκτώ βραβεία Emmy.

Αυτήν τη στιγμή βρίσκεται στην τέταρτη σεζόν της στην Αμερική και είναι, όπως φαίνεται, η αγαπημένη του προέδρου του HBO, Μάικλ Λομπάρντο: «Ο Τέρενς Γουίντερ, ο Σκορσέζε και τα υπόλοιπα μέλη που απαρτίζουν τους συντελεστές της σειράς συνεχίζουν να διατηρούν μια εκπληκτική παραγωγή επιτυχώς που δεν σταματά ποτέ να μας εκπλήττει ευχάριστα και να διασκεδάζει με την προσοχή που του έχει δοθεί», σημείωσε ο πρόεδρος του επιτυχημένου αμερικανικού δικτύου.

Το σενάριο της βραβευμένης σειράς είναι εμπνευσμένο από το βιβλίο του Νέλσον Τζόνσον «Boardwalk Empire: the Birth, High Times and Corruption of Atlantic city».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164