Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη παρέλαβε την ελληνική σημαία από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής

Την ελληνική σημαία παρέλαβε η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη την Πέμπτη 18/7 από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρο Καπράλο εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων.

Οι φετινοί Ολυμπιακοί Αγώνες που θα διεξαχθούν στο Παρίσι ξεκινούν σε λίγες ημέρες. Πιο συγκεκριμένα η 26η Ιουλίου έχει οριστεί ως η ημέρα που θα διεξαχθεί η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων και όπως έχει γίνει γνωστό, οι δυο σημαιοφόροι της ελληνικής αποστολής, θα είναι η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Λίγο λοιπόν πριν η ελληνική αποστολή αναχωρήσει για το Παρίσι, η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη παρέλαβε την ελληνική σημαία από τον Σπύρο Καπράλο.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που μπαίνω σε αυτή την τελετή σαν σημαιοφόρος. Είναι τεράστια τιμή. Ανυπομονώ για τη στιγμή που θα μπούμε μαζί με τον Γιάννη και θα χαιρετήσουμε ολόκληρο τον πλανήτη» είπε η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη κατά την παραλαβή της σημαίας.

Φέτος, για πρώτη φορά στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων, η τελετή έναρξης δε θα διεξαχθεί σε κάποιο στάδιο αλλά σε ανοιχτό χώρο και πιο συγκεκριμένα στον ποταμό Σηκουάνα. Όλες οι χώρες θα είναι πάνω σε μικρά πλοιάρια που θα πλεύσουν περίπου 2,5 χιλιόμετρα στον Σηκουάνα για να καταλήξουν σχεδόν κάτω από τον Πύργο του Άιφελ για να γίνει όλο το τελετουργικό.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164