Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η πρώτη ανάρτηση του Απόστολου Χρήστου μετά το ασημένιο μετάλλιο – «Δεν τα παρατάμε ποτέ»

Την πιο ξεχωριστή στιγμή της ζωής του έζησε το βράδυ της Πέμπτης 2/8 ο Απόστολος Χρήστου, ο οποίος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 200 μέτρα ύπτιο ανδρών στο Παρίσι.

Ο Έλληνες κολυμβητής χάρισε το δεύτερο μετάλλιο στη χώρα μας, στους 33ους Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς τερμάτισε στη δεύτερη θέση στον τελικό 200 μέτρων ύπτιο ανδρών με χρόνο 1:54:82.

Σχεδόν ένα 24ωρο μετά την κούρσα που του χάρισε το ασημένιο μετάλλιο, ο Απόστολος Χρήστου έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram όλα τα συναισθήματά του, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς του ακόλουθους, για την αγάπη τους.

«Ένα παιδί που ονειρεύτηκε να πάρει μέρος στους ολυμπιακούς αγώνες και τελικά κατάφερε κάτι παραπάνω. Δεν τα παρατάμε ποτέ, επιμένουμε, σηκωνόμαστε, θριαμβεύουμε! Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη που μου δώσατε αυτές τις μέρες», έγραψε στη λεζάντα ο Απόστολος Χρήστου.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο αθλητής του Παναγιώτη Βελέντζα πέτυχε πανελλήνιο ρεκόρ στον τελικό με 1:54.82 και έχασε μόνο από τον Ούγγρο Χούμπερτ Κος, που πήρε την πρώτη θέση με 1:54.26.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Apostolos Christou (@apostolos_christou)

Κεντρική φωτογραφία: Reuters

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164