Ώρες αγωνίας για την Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Μιλάμε με γείτονες, φίλους και προσευχόμαστε να τελειώσει επιτέλους»

Τη δική της αγωνία εξέφρασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τις φωτιές στη βορειανατολική περιοχή, καθώς η ίδια με την οικογένειά της ζει στα βόρεια προάστια κοντά στις περιοχές που καίγονται τις τελευταίες ώρες.

Η παρουσιάστρια του Alpha η οποία είναι για διακοπές στην Πάρο, μέσα από τα social media ανέφερε πως βρίσκεται διαρκώς σε επικοινωνία με γείτονες και φιλικά πρόσωπα των κόκκινων περιοχών της Αττικής. 

«Κάθε χρόνο γινόμαστε ανήμποροι θεατές στο ίδιο έργο. Θυμός, απογοήτευση, θλίψη και τόσα αναπάντητα “γιατί” έχουν φωλιάσει στις καρδιές και το μυαλό όλων μας.

Από χθες ζούμε με την αγωνία για το πού φτάνει η φωτιά και πού θα σταματήσει. Μιλάμε με γείτονες, φίλους και προσευχόμαστε να τελειώσει επιτέλους, ο πύρινος εφιάλτης. Δυστυχώς, όσο νυχτώνει οι φόβοι μας μεγαλώνουν», ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην ανάρτησή της. 

«Παντού φωτιά, στάχτες και καπνοί. Καμένη γη, κατεστραμμένες περιουσίες, τρομαγμένα ζώα, θυμός και αγωνία για το πού θα σταματήσει η λαίλαπα. Οι σκέψεις μας και οι προσευχές μας για όσους δοκιμάζονται και δίνουν μάχη στο μέτωπο της φωτιάς», έγραψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή σε επόμενη ανάρτησή της. 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164