Site icon TLIFE

Ορφέας Αυγουστίδης: Η σπάνια φωτογραφία με τον 3,5 ετών γιο του

Μετά το τέλος του «Σασμού» και των θεατρικών του υποχρεώσεων, ο Ορφέας Αυγουστίδης περνά ξέγνοιαστες στιγμές με τη σύζυγό του, Γεωργία Κρασσά και τον 3,5 ετών γιο τους.

Ο ηθοποιός, που δεν συνηθίζει να μοιράζεται πολλές φωτογραφίες με τον γιο του, κοινοποίησε στο Instagram ένα τρυφερό στιγμιότυπο με τον μικρό Αχιλλέα Κωνσταντίνο.

Όπως θα δεις, μπαμπάς και γιος αγναντεύουν τη θάλασσα, ενώ κρατιούνται χέρι – χέρι. «Δεν χρειάζονται λέξεις» σχολίασε στο hashtag ο Ορφέας Αυγουστίδης, ενώ η ηθοποιός Δανάη Παππά του απάντησε: «Πες του ότι μου λείπει και ότι τον αγαπώ και ότι είναι ο καλύτερος».

Δες την ανάρτηση του ηθοποιού:

Το ζευγάρι είναι μαζί σχεδόν 6 χρόνια και προσπαθεί όσο μπορεί να κρατά χαμηλούς τόνους αποφεύγοντας τις πολλές κοσμικές εμφανίσεις. 

«Δεν χρειάζεται να πούμε για την γνωριμία μας! Με τη Γεωργία είμαστε αρκετά χρόνια μαζί. Η ζωή μας είναι ωραία χωρίς να την περιγράψουμε προς τα έξω. Είναι επιχειρηματίας» είχε δηλώσει ο Ορφέας Αυγουστίδης για την γνωριμία με την αγαπημένη του.

Οι δυο τους, τον Μάρτιο του 2020 είχαν αποφασίσει να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και να συγκατοικήσουν. Λίγους μήνες μετά θα έρθει και η επισφράγιση στη σχέση αυτή με την εγκυμοσύνη της γλυκιάς Γεωργίας. Τον Ιούνιο του 2022 παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο, όπου έγινε κορυφαία είδηση στις lifestyle ιστοσελίδες.

© 2024 tlife.gr