Site icon TLIFE

Οριστικά Δεκέμβρη το “Master Chef” !

Μόνο το… “πάει ο παλιός ο χρόνος” που δεν θα τραγουδήσουμε, για να υποδεχτούμε στους δέκτες μας το “Master Chef 2” ! Μετά τα οικονομικά προβλήματα που παρουσιάστηκαν στην εταιρία παραγωγής που είχε αναλάβει το στήσιμο του συγκεκριμένου προγράμματος και τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα να μείνει το… μοντάζ της εκπομπής στην μέση, το Mega αναγκάζεται να φτάσει… Δεκέμβρη για να βγάλει στον αέρα το γνωστό κουζινο-ριάλιτι.

Βλέπετε, αυτή την περίοδο παρατηρήθηκε μία μικρή οικονομική… αποσυμφόρεση και το μοντάζ του προγράμματος ξεκίνησε ξανά με εντατικούς ρυθμούς, μόνο που ο χρόνος δεν φτάνει για να κάνει τελικά το “Master Chef 2”, πρεμιέρα στους δέκτες μας στις 5 Νοέμβρη, όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί.

Ετσι, σύμφωνα με τα νεότερα τηλε-δεδομένα πάμε για αρχές Δεκέμβρη, αν και για ούτε κι αυτό σας βάζω το χέρι μου στην φωτιά. Βλέπετε, στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε το τηλεοπτικό τοπίο μοιάζει όσο ποτέ με… κινούμενη άμμο και κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει το τι του τηλε-ξημερώνει με σιγουριά.

Αξίζει δε να σας υπενθυμίσω, πως τα γυρίσματα του εν ΄λόγω φορμά έχουν ολοκληρωθεί από πέρσι με την Μαίρη Συνατσάκη να κρατά τον ρόλο της παρουσιάστριας και μόνο το γύρισμα του τελικού δεν έχει γίνει για λόγους ασφαλείας, μιας και δεν θα είχε κανένα νόημα να παρακολουθήσουμε ένα τέτοιου είδους πρότζεκτ που έχει την μορφή του λάιτ-ριάλιτι, γνωρίζοντας από πέρσι τον νικητή !

© 2024 tlife.gr