Το Outview Film festival επιστρέφει!

Το Outview Film festival επιστρέφει στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος, από τις 19 έως τις 25 Απριλίου 2018, με το σύνθημα «Της μάνας σου καμάρι- κάνε την προσβολή τους, τιμή σου». Θα για ενδέκατη χρονιά έρχεται με με προβολές, events, πανελς και διεθνείς καλεσμένους!

Η ανακοίνωση των διοργανωτών και η αφίσα τους

Φέτος θα κάνουμε ένα ταξίδι στον χρόνο, προκειμένου να αγκαλιάσουμε τα κινήματα που μας αφορούν, τα οποία ξεπήδησαν από τη δεκαετία του ’80, όπως το Queercore, τη σκηνή του Voguing και την πιο δυναμική έκρηξη του παγκόσμιου LGBTQI+ κινήματος. Με τις φετινές θεματικές συζητήσεις (Ισότητα Απέναντι στις Γυναίκες στο Χώρο του Κινηματογράφου, Hospice Care, Gentrification / Εξευγενισμός, Ελληνικό Queer Σινεμά, My Body – My Home) αποδεικνύουμε έμπρακτα για άλλη μια χρονιά, πως αγκαλιάζουμε τα ανθρώπινα δικαιώματα, αφουγκραζόμαστε τις σύγχρονες ανάγκες και παλεύουμε για έναν κόσμο μέσα στον οποίο όλοι θα μπορούμε να ζούμε ισότιμα.

Official Trailer: coming soon
Το τραγούδι του φετινού trailer είναι από τα πιο κλασικά και αγαπημένα ελληνικά ποπ κομμάτια των 80s, το Lost in the Night του Κώστα Χαριτοδιπλωμένου, με αφορμή αυτό το ταξίδι μας.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164