Παναγιώτα Βλαντή: Οι φωτογραφίες με μαγιό από τις διακοπές της στην Αστυπάλαια

Η Παναγιώτα Βλαντή, μετά από έναν αρκετά απαιτητικό χειμώνα με πολλές παραστάσεις, πλέον απολαμβάνει τις διακοπές της, μαζί με αγαπημένα της πρόσωπα.

Η γνωστή ηθοποιός έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, για αυτό και στις ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις της είναι πολύ διακριτική.

Σήμερα, Τετάρτη 7/8 η Παναγιώτα Βλαντή έκανε μια εξαίρεση και δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Η ίδια λατρεύει την φύση και τη θάλασσα για αυτό αποφεύγει τα κοσμοπολιτικά νησιά και προτιμάει μέρη με λιγότερο κόσμο, όπου μπορεί να απολαμβάνει τον ήλιο, τη θάλασσα και την παρέα της με ηρεμία.

Χωρίς ίχνος μακιγιάζ και με το πιο λαμπερό της χαμόγελο, η Παναγιώτα Βλαντή πόζαρε στον φακό στις πανέμορφες παραλίες της Αστυπάλαιας και μας έδωσε μια γεύση από το καλοκαίρι της.

«Ανακαλύπτοντας τις ομορφιές της Αστυπάλαιας και τα γαλαζοπράσινα νερά της με το σκάφος του Μιχάλη», έγραψε κάτω από την ανάρτησής της η Παναγιώτα Βλαντή.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164