Πάνος Κατσαρίδης: Η αποκάλυψη για Γιώργο Λιάγκα και Μαρία Αντωνά – «Ήταν μαζί στα γενέθλιά του»

Στη φημολογούμενη σχέση του Γιώργου Λιάγκα με τη Μαρία Αντωνά αναφέρθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής 9/6 στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα».

Ο Πάνος Κατσαρίδης που διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον Γιώργο Λιάγκα, αποκάλυψε πως και ο ίδιος γνωρίζει ότι ο παρουσιαστής με τη δημοσιογράφο κάνουν αρκετή παρέα το τελευταίο διάστημα. Μάλιστα, ο Πάνος Κατσαρίδης ανέφερε ότι στα γενέθλια του Γιώργου Λιάγκα που ήταν πριν δυο περίπου εβδομάδες, η Μαρία Αντωνά ήταν εκεί.

«Είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τον Γιώργο Λιάγκα, να πρωταγωνιστεί σε μια τέτοια ιστορία. Από τότε που χώρισε έχει φροντίσει να προφυλάξει την προσωπική του ζωή…» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Και πρόσθεσε, «Κάνουν πάρα πολλή παρέα. Ο Γιώργος με τη Μαρία κάνουν παρέα, πολλή. Κι εγώ έχω βρεθεί μαζί τους. Κι εγώ την έχω γνωρίσει, και είναι ένα πάρα πολύ καλό κορίτσι, και τη συμπαθώ πάρα πολύ, έχει πάρα πολλή πλάκα. Είναι όλα καλά. Ότι βγαίνουν, βγαίνουν οι άνθρωποι. Δε κρύβονται. Φιλικά; Ποιος ξέρει;…

Ένας ελεύθερος άντρας, κάνει παρέα με μια ελεύθερη γυναίκα, είναι επώνυμοι, τους βλέπουν έξω… Πριν δυο εβδομάδες ο Γιώργος είχε τα γενέθλιά του. Ήμουν εκεί και η Μαρία Αντωνά ήταν εκεί. Ήταν 20 άτομα. Αφού σας λέω ότι κάνουν παρέα. Κάνουν παρέα και περνάνε όμορφα».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164