Πάνος Κοκκινόπουλος: «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν ήταν ηθοποιός, αλλά γέμισε θέατρα»

Ο Πάνος Κοκκινόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» και σχολίασε πρόσωπα της επικαιρότητας.

Ο γνωστός σκηνοθέτης, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε σε θέματα που αφορούν το #MeToo, τον Πέτρο Φιλιππίδη ενώ αναφέρθηκε και στις υποκριτικές ικανότητες της Αλίκης Βουγιουκλάκη.

«Δεν εξυγιάνθηκε ο χώρος με το #metoo, απλά μπήκαν κάποια πράγματα καλύτερα στη θέση τους. Δουλεύουν ο Λιγνάδης και ο Φιλιππίδης; Παλιά τον είχα πάρει τον Πέτρο στην “Ανατομία”. Ήταν φρέσκος και πολύ καλός. Δεν πρέπει να περάσουν λίγο χρόνο μέσα;», είπε αρχικά ο Πάνος Κοκκινοπουλος.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον Γιώργο Κιμούλη λέγοντας: «Ας παίξει όπου θέλει. Τι με ενδιαφέρει εμένα; Ουσιαστικά δεν έχει καταδικαστεί για βιασμούς και τέτοια. Ήταν πολύ απότομος και περίεργος. Καθένας έχει τα χούγια του».

Για τη μήνυση του Γιώργου Κιμούλη στην Παναγιώτα Βλαντή για συκοφαντική δυσφήμιση, ο Πάνος Κοκκινόπουλος είπε: «Η Παναγιώτα είναι το καλύτερο παιδί του κόσμου. Παναγιώτα, αν με ακούς, έρχομαι εγώ για μάρτυρας υπέρ σου».

Τέλος, μίλησε για τον Μάρκο Σεφερλή και τα σχόλια που έχουν ακουστεί για το ταλέντο του ως ηθοποιός, σχολιάζοντας παράλληλα και τις υποκριτικές ικανότητες της Αλίκης Βουγιουκλάκης: «Δεν έχω πάει ποτέ μου στο Δελφινάριο για να δω τον Σεφερλή. Μπορεί να είναι καλός, διάλεξε τον δικό του δρόμο. Το ότι γεμίζει θέατρα δεν σημαίνει ότι είναι καλός ηθοποιός. Και η Αλίκη τα γέμιζε. Ήταν καλή ηθοποιός; Είχε λάμψη, ήταν σταρ, αλλά ηθοποιός δεν ήταν, μην τρελαθούμε».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164