Πάνος Μουζουράκης: “Η Μαρία ξέρει πολύ καλά να με χειρίζεται”

Ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαρία Σολωμού διατηρούν μια δυνατή σχέση που κρατάει στον χρόνο. Μπορεί να μην έχουν παντρευτεί, αλλά συζούν μαζί τα τελευταία χρόνια, μαζί με τον γιο της ηθοποιού, Αλέξανδρο. Η Μαρία είναι πάντα στο πλευρό του Πάνου, όπως και ο ίδιος, σε κάθε επαγγελματικό βήμα είτε του ένα είτε του άλλου. Ο Πάνος Μουζουράκης, πάντως, δεν σκέφτεται τον γάμο προς το παρόν, όπως αποκαλύπτει σε συνέντευξή του, στην οποία, μάλιστα, μιλάει για την αγαπημένη του σύντροφο.

“Ο γάμος είναι μεγάλη δέσμευση. Παλιά θεωρούσα ότι είναι ένα ευτυχές γεγονός που γίνεται για να αποδεχτεί και να μάθει ο περίγυρος πως είσαι με την σύντροφό σου και πως βρήκες τον άνθρωπό σου. Σε μένα φρόντισαν να το κάνουν γνωστό τα περιοδικά, οπότε με έβγαλαν και από τα έξοδα” αποκαλύπτει στο περιοδικό People και στην Πένυ Θωμοπούλου.
Παιδί θες να κάνεις
Έχω τέσσερα βαφτιστήρια και τον Αλέξανδρο. Βλέπω την χαρά του να έχεις παιδί, αλλά δεν έχω την απόλυτη ευθύνη. Ο Αλέξανδρος σίγουρα μου καλύπτει ένα μεγάλο κομμάτι, παρ’ όλα αυτά ούτε με εκείνον περνάω τον χρόνο που θέλω και αυτό με ενοχλεί. Θέλω να δημιουργήσω έναν καλό άνθρωπο χωρίς να ξέρω καν αν είμαι εγώ καλός άνθρωπος. Δεν ξέρω αν μπορώ να αντέξω αυτή την ευθύνη. Δεν είμαι έτοιμος.
Ζηλεύεις;
Παλιά ζήλευα πάρα πολύ, πλέον όχι. Κι αυτό το οφείλω στην Μαρία, στην ασφάλεια που μου έχει δώσει και στον τρόπο με τον οποίο με έχει κάνει να δω τα πράγματα. Ο έρωτας είναι όμορφο συναίσθημα και δεν χωράει αρρωστημένα συναισθήματα, όπως η ζήλια.
Αυτό είναι το μυστικό στην σχέση σου με την Μαρία; Η ασφάλεια;
Η Μαρία ξέρει πολύ καλά να με χειρίζεται: από την αντίδρασή της όταν νευριάσω μέχρι τον τρόπο που θα με χαϊδέψει.
Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164