Παντελής Μεσσαροπούλος: Εγκαίνια για το ιατρείο του αδελφού της Τίνας Μεσσαροπούλου – Φωτογραφίες

 Σε ιδιαίτερα ζεστό και φιλικό κλίμα πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του καινούριου ιατρείου του μαιευτήρα- γυναικολόγου Παντελή Μεσσαρόπουλου στον Πειραιά. Πρόκειται για τον αδελφό της γνωστής δημοσιογράφου, Τίνας Μεσσαροπούλου.

Στο όμορφα ανακαινισμένο ιατρείο με τις πιο σύγχρονες σε ιατρο-τεχνολογικό εξοπλισμό προδιαγραφές, συγκεντρώθηκαν φίλοι από τον επιστημονικό, δημοσιογραφικό, πολιτικό, καλλιτεχνικό χώρο, για να ευχηθούν τα καλορίζικα.

Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό ακολούθησε πάρτι, που κράτησε μέχρι αργά.

Μεταξύ των εκλεκτών προσκεκλημένων, εκτός φυσικά από την πολυαγαπημένη του αδελφή Τίνα Μεσσαροπούλου, παραβρέθηκαν οι: Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Κώστας Κατσαφάδος, ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Στέλιος Πέτσας, η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου, ο Γενικός Γραμματέας της Βουλής Γιώργος Μυλωνάκης, ο Γενικός Γραμματέας Υπηρεσιών Υγείας Ιωάννης Κωτσιόπουλος, καθώς και οι: Σταματίνα Τσιμτσιλή με την αρχισυντάκτριά της Μαίρη Παλιαλέξη, Αφροδίτη Γραμμέλη, Αντριάνα Παρασκευοπούλου, Πέγκυ Σταθακοπούλου, Βαρβάρα Λάρμου, Έλενα Ασημακοπούλου, Γιολάντα Μπαλαούρα.

Δες παρακάτω τα στιγμιότυπα:

Φωτογραφίες: Papadakis Press

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164