Παντελής Τουτουντζής: Έτοιμος για τον γάμο με τον σύντροφό του και κουμπάρα την Ελένη Φουρέιρα – Οι εικόνες από το γλέντι που στήθηκε

Αντίστροφα έχει ξεκινήσει να μετρά ο Παντελής Τουτουντζής, καθώς στο τέλος του καλοκαιριού πρόκειται να παντρευτεί με τον σύντροφό του και πατέρα των παιδιών του στην Νότια Κρήτη.

Εδώ και έναν μήνα περίπου ο γνωστός make up arist βρίσκεται στην Κρήτη μαζί με τον σύντροφό του και τα δύο παιδιά τους και όλοι μαζί απολαμβάνουν ξέγνοιαστες οικογενειακές στιγμές.

Στο νησί εδώ και λίγες ημέρες βρίσκεται και η Ελένη Φουρέιρα, η οποία θα είναι και κουμπάρα στον γάμο του ζευγαριού, ενώ έχει βαφτίσει και το ένα από τα δύο παιδιά του.

Το βράδυ της Παρασκευής 24/8 ο Παντελής Τουτουντζής είχε οργανώσει ένα γλέντι για να το γιορτάσει μαζί με τα αγαπημένα του πρόσωπα και ανάμεσα σε αυτά ήταν και η Ελένη Φουρέιρα.

Ο γνωστός make up arist μάλιστα, ανήρτησε και μια φωτογραφία στην οποία τον βλέπουμε να ποζάρει με τον σύντροφό του του, Νάσο και την εκρηκτική τραγουδίστρια και επάνω έγραψε: «Διπλοκουμπαριά».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164