Παντρεύτηκαν Χάρης Δούκας και Γεωργία Πολυτάνου: Η έξοδος από την εκκλησία και οι καλεσμένοι – Φωτογραφίες TLIFE

Ο Χάρης Δούκας και η Γεωργία Πολυτάνου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου το απόγευμα του Σαββάτου 19 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη Καλοκτένη, στη Θήβα.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων και η σύζυγός του αποφάσισαν να τελέσουν το μυστήριο στον τόπο καταγωγής της νύφης ενώ μετά την τελετή θα ακολουθήσει δεξίωσή σε ένα κτήμα στις Αφίδνες.

Κουμπάροι ήταν ο Λάζαρος Καραούλης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ η Ιωάννα Χριστοπούλου – Κόντη, φίλη της νύφης, και ο Κωνσταντίνος Πανδής, στενός συνεργάτης του δημάρχου Αθηνών.

Η Γεωργία Πολυτάνου θέλησε να κρατήσει όλα τα παραδοσιακά έθιμα, για αυτό έφτασε στην εκκλησία συνοδευόμενη από τον πατέρα της και τον αδελφό της.

Φορώντας ένα εντυπωσιακό και με την χαρά να είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της, η Γεωργία Πολυτάνου έδωσε ένα τρυφερό φιλί στον σύζυγό της και αφού ολοκληρώθηκε το μυστήριο βγήκαν στον προαύλιο χώρο και εκεί οι καλεσμένοι τους πετάξαν το ρύζι.

Λίγο πριν αποχωρήσουν από την εκκλησία, ο Χάρης Δούκας και η Γεωργία Πολυτάνου πόζαραν στον φωτογραφικό φακό του TLIFE και ήταν πιο χαρούμενοι από ποτέ.

Δες τις φωτογραφίες που εξασφάλισε το TLIFE από το μυστήριο

Νίκος Ανδρουλάκης

Ράνια Τζίμα

Παύλος Γερουλάνος

Νάντια Γιαννακοπούλου – Μάξιμος Μουμούρης – Νάσος Παπαργυρόπουλος

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

 

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164