Πάολα: Η εμφάνιση στη σκηνή μετά την είδηση για λουκέτο στο μαγαζί που τραγουδάει – Η ερώτηση που έκανε στο κοινό της

Το πρωί της Πέμπτης 6/6 κυκλοφόρησε η είδηση ότι κλείνει αιφνιδίως το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Πάολα μαζί με τον Ηλία Καμπακάκη στην Θεσσαλονίκη, αφού είχαν προηγηθεί καταγγελίες κατοίκων της περιοχής για ηχορύπανση.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας voria.gr, η αστυνομία είχε προχωρήσει σε συστάσεις στην επιχείρηση, ενώ είχαν γίνει και συλλήψεις. Για το θέμα μάλιστα είχε ενημερωθεί και η εισαγγελία Θεσσαλονίκης.

 Από την ερχόμενη Τρίτη 11/6 αναμένεται να μπει λουκέτο στο νυχτερινό κέντρο και σήμερα, Σάββατο 8/6 είναι η τελευταία εμφάνιση της Παόλα με τον Ηλία Καμπακάκη στη Θεσσαλονίκη.

Έτσι, η αγαπημένη τραγουδίστρια, χθες, Παρασκευή 7/6 ανέβηκε κανονικά στη σκηνή και διασκέδασε το κοινό με τις επιτυχές της.

Μάλιστα, αφού τραγούδησε το πρώτο της τραγούδι έσπευσε να ρωτήσει το κόσμο: «Παίζουμε δυνατά; Είναι δυνατά;» και θαμώνας του μαγαζιού της απάντησε: «όχι, δεν είναι δυνατά».

Τότε η Πάολα του απάντησε στα “γαλλικά”: «Όχι γ@@ω την π…α μου. Παίζουμε δυνατά κύριε μου ; Πιο δυνατά θέλεις ε; Μήπως εμείς τι θέλουμε; Το ανάποδο; Δεν πειράζει όμως…»

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164