Παόλα: Ο σύντροφός της, Λάζαρος Βαφειάδης την απόλαυσε στην πρεμιέρα της στην αθηναϊκή νύχτα – Φωτογραφίες

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Παρασκευής 11 Οκτωβρίου η Πάολα στη νυχτερινή Αθήνα! Η εκρηκτική τραγουδίστρια έδωσε, όπως πάντα τον καλύτερό της εαυτό, σε έναν εντυπωσιακό και πολυτελή χώρο που ανεβάζει τον πήχη της νυχτερινής διασκέδασης.

Μαζί της εμφανίζονται και ο Χρήστος Μενιδιάτης και ο Νίκο και οι τρεις αγαπημένοι καλλιτέχνες ξεσήκωσαν τους θαμώνες που βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο την Παρασκευή και το Σάββατο που μας πέρασαν.

Μάλιστα, από την πρεμιέρα της Πάολας στο Theama δεν θα μπορούσε να λείπει και ο σύντροφός της, Λάζαρος Βαφειάδης, με τον οποίο διατηρούν σχέση τα τελευταία τρία χρόνια.

Όπως φαίνεται, η Πάολα έχει καταφέρει να βρει την απόλυτη ισορροπία στην προσωπική της ζωή καθώς εκτός από την άριστη σχέση που έχει με την κόρη της και τον πρώην σύζυγό της Φώτη Ζογλοπίτη, έχει καταφέρει και ο νυν σύντροφός της να έχει την απόλυτη αποδοχή τους. Οι δυο τους έχουν επιλέξει να ζουν τον έρωτά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και αυτό το αποδεικνύουν και οι ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις τους.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164