Ολοένα και περισσότεροι από εμάς, επιλέγουμε την μαύρη ή καστανή ζάχαρη στον καφέ που παραγγέλνουμε στις καφετέριες. Αλλά πόσο καλά γνωρίζουμε τι ακριβώς είναι η καστανή ζάχαρη; Έχεις αναρωτηθεί πότε αν είναι όντως τόσο πιο καλή για την υγεία σου;
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Πρώτα απ’ όλα πρέπει να γνωρίζεις πώς παράγεται η ζάχαρη: Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή ζάχαρης είναι είτε στελέχη από ζαχαροκάλαμο ή ζαχαρότευτλα (ρίζα). Διάβασε περισσότερα στο iatropedia.gr
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ