Παρελθόν για τον ΑΝΤ1 ο Τζόναθαν Πρόκτερ! Η ανακοίνωση του καναλιού και το παρασκήνιο…

Μετά από 12 χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας και τηλεοπτικής πορείας, ο Τζόναθαν Πρόκτερ αποφάσισε να αποχωρήσει για προσωπικούς λόγους από τον Ομιλο ΑΝΤ1. Και παρά το γεγονός ότι η διοίκηση του ΑΝΤ1 μιλά για βελούδινο διαζύγιο, στο παρασκήνιο απ ΄ότι λέγεται υπήρξε μία έντονη διαφωνία, η οποία έμελλε και να οδηγήσει στη ρήξη της συνεργασίας του manager director του Ομίλου, με το κανάλι.

Και πιο συγκεκριμένα; Ακούγεται πως ο Τζόναθαν Πρόκτερ είχε μία σοβαρή κόντρα με ένα από τα Αντεννικά μεγαλοστελέχη, κατά την διάρκεια της οποίας διαπίστωσε πως η διοίκηση δεν τον στήριξε όσο θα ήθελε ή όσο ίσως περίμενε, με αποτέλεσμα να πάρει την απόφαση να κλείσει κάπου εδώ αυτό τον επαγγελματικό κύκλο.

Βέβαια, ακούγεται επίσης έντονα, πως οι Αντεννικοί, έτσι κι αλλιώς σχεδιάζουν σταδιακά να… ελληνοποιήσουν και πάλι εντελώς την διοικητική τους εικόνα, μιας και τα… εισαγώμενα στελέχη πρώτον κοστίζουν και κοστίζουν ακριβά και δεύτερον; Προφανώς και δεν συμμερίζονται και τόσο τον… πόνο μας, σε αυτές τις δύσκολες εποχές, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να κατανοήσουν ίσως και τις ανάγκες των Ελλήνων τηλεθεατών.

Οσο για το τι λέει η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 ;

“…Μετά από 12 χρόνια στον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ, ο Jonathan Procter αποφάσισε να αποσυρθεί για προσωπικούς λόγους.

Στη διάρκεια αυτών των ετών, η συνεισφορά του στην ανάπτυξη και επέκταση του Ομίλου ANTENNA ήταν σημαντική. Ο JonathanProcterέπαιξε ουσιαστικό ρόλο στη διαμόρφωση, εξέλιξη καθώς και την εδραίωση του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ στο διεθνές περιβάλλον όπου δραστηριοποιείται σήμερα.

Mε αφορμή την συγκεκριμένη εξέλιξη, ο κ. Θοδωρής Κυριακού Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑδήλωσε: «Οι εξαιρετικές ικανότητες, η στρατηγική του σκέψη, η ευρεία γνώση και διορατικότητα καθώς και η αφοσίωσή που έδειξε ο Jonathan όλα τα προηγούμενα χρόνια συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχημένη μεγέθυνση των δραστηριοτήτων μας.Ο Jonathan παραμένει ένας πολύ στενός φίλος και σημαντικός συνεργάτης.Τον ευχαριστούμε όλοι για την ανεκτίμητη συνεισφορά του και του ευχόμαστε τα καλύτερα για το μέλλον…”

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164