Πάρης Κασιδόκωστας – Τάμτα: Γιορτινές βόλτες για δυο στη Γλυφάδα!

Τις φετινές γιορτές στην Αθήνα πέρασαν η Τάμτα και ο Πάρης Κασιδόκωστας. Το διάσημο ζευγάρι χαλάρωσε με βόλτες και καφεδάκι στα νότια προάστια και δεν σταμάτησε να δείχνει πόσο ερωτευμένο είναι. Οι δυο τους άλλωστε δεν κρύβονται πια και πάντα στηρίζουν ο ένας τον άλλον.

Και μπορεί ο γνωστός επιχειρηματίας και η τραγουδίστρια να λατρεύουν τα ταξίδια και να επισκέπτονται μαζί όμορφα μέρη, η φετινή χρονιά όμως έμειναν στην Αθήνα, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Βλέπεις η όμορφη Τάμτα συνεχίζει τις εμφανίσεις στο Κέντρο Αθηνών με τον Σάκη Ρουβά και την Πάολα και δεν θα μπορούσε να λείπει εκτός πόλης τις ημέρες των γιορτών.

Έτσι και ο καλός της, της αφιέρωσε αυτές τις μέρες και οι δυο τους απόλαυσαν στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης στα αγαπημένα τους στέκια στη Γλυφάδα. Η σχέση του ζευγαριού, άλλωστε, έχει δοκιμαστεί αρκετά και πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Ο Πάρης έχει γνωρίσει την κόρη της Τάμτας, την Άννυ (έχουν κάνει μαζί διακοπές), ενώ και η Τάμτα έχει τις καλύτερες σχέσεις με την οικογένεια του συντρόφου τους.

Ωστόσο, πρόσφατα κυκλοφόρησαν και φήμες περί εγκυμοσύνης της γνωστής τραγουδίστριας, οι οποίες και διαψεύστηκαν από συνεργάτη της, αναφέροντας πως το ζευγάρι δεν έχει σκεφτεί ακόμη το επόμενο βήμα στη σχέση του!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164