Λίγο πριν την κορύφωση της Μεγάλης Εβδομάδας και αρκετοί καλλιτέχνες, ηθοποιοί και πρόσωπα της τηλεόρασης ξεκινούν για τις πασχαλινές τους διακοπές δίνοντας προτεραιότητα στις οικογένειές τους.
Για άλλη μία χρονιά οι περισσότεροι επιλέγουν να περάσουν το παραδοσιακό Πάσχα τηρώντας όλα τα ήθη και έθιμα, ωστόσο κάποιοι άλλοι επέλεξαν να εκμεταλλευτούν τον ελεύθερο χρόνο τους κάνοντας ένα ταξίδι στο εξωτερικό.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Το TLIFE συγκέντρωσε πληροφορίες για τα σχέδια των celebrities για το φετινό Πάσχα.
- Κατερίνα Καινούργιου – Παναγιώτης Κουτσουμπής
Πάσχα στη Νέα Υόρκη για την παρουσιάστρια του Alpha και τον σύντροφό της. Σε μια από τις πιο όμορφες περιόδους της προσωπικής της ζωής, η Κατερίνα Καινούργιου μοιράζεται συχνά στα social media φωτογραφίες με τον αγαπημένο της, όπως και έκανε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης λίγο μετά την άφιξή τους στη Νέα Υόρκη.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
- Σταματίνα Τσιμτσιλή – Θέμης Σοφός
Οικογενειακά θα περάσουν τις ημέρες του Πάσχα η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο σύζυγός της, Θέμης Σοφός αφού μαζί με τα παιδιά τους θα βρεθούν στην Αρχαία Κόρινθο και στο χωριό του γνωστού δικηγόρου.
- Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου
Το ζευγάρι θα βρεθεί σε χωριό κοντά στην Ακράτα όπου μαζί με την κόρη τους, Μελίτα και στενούς φίλους θα περάσουν οικογενειακά την μεγάλη γιορτή του Πάσχα στο τραπέζι που θα στηθεί σε κτήμα της περιοχής.
Για άλλη μια φορά η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου επιλέγουν να βρεθούν κοντά στην εξοχή θέλοντας να περάσουν ευχάριστο χρόνο με την κόρη τους και την παρέα τους.
- Φαίη Σκορδά
Η αγάπη της για την Ιταλία έκανε την παρουσιάστρια να ετοιμάσει για άλλη μια φορά βαλίτσες οργανώνοντας το νέο της ταξίδι με τους γιους της. Η Φαίη Σκορδά θα κάνει Πάσχα εκτός Ελλάδος, περνώντας χρόνο με τα παιδιά της. Η ίδια αποκάλυψε τον προορισμό της κάνοντας ανάρτηση από το cafe που επισκέφθηκε στην Ιταλία.
- Κατερίνα Γερονικολού – Γιάννης Τσιμιτσέλης
Μετά από αρκετά χρόνια σχέσης, το ζευγάρι επιλέγει να περνά τις Άγιες ημέρες στη Λακωνία και στο χωριό της Κατερίνας Γερονικολού.
«Με γοητεύει ο άνδρας “παλαιάς κοπής” όταν δεν είναι ρόλος και είναι αληθινό. Μου αρέσει πολύ. Ο Γιάννης είναι η πιο μακροχρόνια σχέση της ζωής μου και σίγουρα δεν θέλω να τελειώσει», είχε δηλώσει πρόσφατα η Κατερίνα Γερονικολού σε συνέντευξή της στην ΕΡΤ.
- Μπέττυ Μαγγίρα – Δημήτρης Μάζης
Εκτός Ελλάδος θα περάσει το φετινό Πάσχα η Μπέττυ Μαγγίρα. Η παρουσιάστρια φέτος αφιερώνει περισσότερο χρόνο στον σύζυγό της, Δημήτρη Μάζη και τις κόρες τους, αφού απουσιάζει από την τηλεόραση.
Η οικογένεια θα κάνει Πάσχα στο εξωτερικό, κρατώντας μέχρι στιγμής «μυστικό» τον προορισμό του ταξιδιού του.
- Ιωάννα Τούνη
Όπως όλα δείχνουν η γνωστή Ιnfluecner θα περάσει το φετινό Πάσχα στη Θεσσαλονίκη, αφού μετά το ταξίδι της στην Σαντορίνη η ίδια δεν ανακοίνωσε τον επόμενο προορισμό που θα επισκεφθεί.
Λίγο καιρό μετά τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου η Ιωάννα Τούνη επέστρεψε μόνιμα στη Θεσσαλονίκη ξεκινώντας μια νέα ζωή με τον γιο της, Πάρη.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ