Τα αβγά εξακολουθούν να συνοδεύονται από μία παλιά φήμη ότι ανεβάζουν στα ύψη την χοληστερίνη. Είναι όμως έτσι; Και τι ακριβώς ισχύει τελικά με την χοληστερίνη;
Τελικά, πόσα αβγά μπορούμε να φάμε χωρίς να ανησυχούμε ιδιαίτερα; Μέσα στην τρέχουσα και την επόμενη εβδομάδα, οι περισσότεροι θα καταναλώσουν μερικά βραστά αβγά παραπάνω από το συνηθισμένο, μιας και αυτό “επιτάσσει” το έθιμο των ημερών του Πάσχα με το τσούγκρισμα των αβγών.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διάβασε περισσότερα στο Iatropedia.gr
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ