Πασχάλης Τερζής: Η μεγάλη επιστροφή με νέα δισκογραφική δουλειά!

Μεγάλη επιστροφή με νέα δισκογραφική δουλειά για τον Πασχάλη Τερζή. Φίλοι, αγαπημένα πρόσωπα και καλλιτέχνες υποκλίθηκαν για μια ακόμη φορά στο ταλέντο του μεγάλου Έλληνα ερμηνευτή και βρέθηκαν στο πλευρό του για την παρουσίαση του άλμπουμ του “Ό,τι κι αν πεις σου λέω ναι

Η νέα δισκογραφική δουλειά του αγαπημένου λαϊκού τραγουδιστή κυκλοφορεί σε λίγες ημέρες από τη Minos EMI / Universal και η επίσημη παρουσίαση έγινε το βράδυ της Τετάρτης στο Rock Ν’ Roll στο Κολωνάκι Στο πλευρό του καλλιτέχνη βρέθηκαν αγαπημένοι του συνεργάτες, φίλοι, καθώς και η κόρη του, Γιάννα, που ήρθε από την Αμερική.

Μεταξύ άλλων το “παρών” έδωσαν ο συνθέτης Λευτέρης Παπαδόπουλος, η τραγουδίστρια Μελίνα Ασλανίδου, ο δημοσιογράφος Γιώργος Λιάνης, ο επιχειρηματίας Αργύρης Παπαργυρόπουλος με τον γιο του, ο δημοσιογράφος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, η δημοσιογράφος Κιμ Κίλιαν και ο επιχειρηματίας Ηλίας Μαροσούλης.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους για το comeback του, ο Πασχάλης Τερζής: “Μετά το τέλος αυτού του άλμπουμ νιώθω πιο ολοκληρωμένος σαν τραγουδιστής. Μετά από 5 χρόνια κάποια τραγούδια ήταν το έναυσμα για να ξανατραγουδήσω για τους φίλους μου. Πιστεύω ότι έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα. Η δουλειά μου δεν μου είχε λείψει, ούτε το τραγούδι, γιατί τραγουδούσα κάθε μέρα, τραγουδούσα όπου βρισκόμουν, στο καφενείο, στο σπίτι, στο δρόμο. Δεν ξέρω αν θα υπάρχει επόμενο γιατί όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια ο Θεός γελάει. Δεν μετάνιωσα καθόλου που περίμενα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα γιατί έπρεπε να βρω αυτό που θα με συγκινήσει”

Ο αγαπητός τραγουδιστής ρωτήθηκε ακόμα αν πρόκειται να επιστρέψει στις πίστες, ωστόσο ο ίδιος δήλωσε πως κάτι τέτοιο δεν είναι στα σχέδια του καθώς η νύχτα τον κούρασε: “Έκανα ένα δίσκο και μέχρι εδώ. Εμένα δεν είναι για να με βλέπεις, για να με ακούς είναι μόνο. Είναι καλύτερα να σταματήσεις και να φύγεις πριν σε διώξουν… Το τραγούδι δε με κούρασε, η νύχτα με κούρασε”.

Δες φωτογραφίες:

Μαργαρίτα Μάτσα, Αχιλλέας Μπέος, Πασχάλης Τερζής, Κατερίνα Παπαδοπούλου

Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, Κιμ Κίλιαν, Πασχάλης Τερζής

Πασχάλης Τερζής, Μελίνα Ασλανίδου

Πασχάλης Τερζής. Λευτέρης Παπαδόπουλος

Με όλη την ομάδα στην παρουσίαση του νέου άλμπουμ

Δες το video του zappit::

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164