Site icon TLIFE

Πάτρα: Αυτοί είναι οι ισχυρισμοί του Μάνου Δασκαλάκη που «αθωώνουν» τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Όπως μετέδωσε αποκλειστικά το «Live News» με τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Μάνος Δασκαλάκης στηρίζει την εν διαστάσει σύζυγό του λέγοντας ότι δεν θα μπορούσε να έχει εύκολα πρόσβαση στην κεταμίνη…

Αυτά είναι τα επιχειρήματα υπεράσπισης του Μάνου για τη Ρούλα…

«Δεν θεωρώ ότι θα ήταν κάτι εύκολο για εκείνη να βρει κεταμίνη, γιατί δεν υπάρχει στο άμεσο οικογενειακό περιβάλλον κάποιος που να γνωρίζει από τέτοιου είδους ουσίες» κατέθεσε ο Μάνος Δασκαλάκης. Και δεν είναι το μόνο επιχείρημα υπεράσπισης που προσφέρει στη επί 9 χρόνια σύζυγο του.

Ο 30χρόνος πατέρας σε πολλά σημεία στην κατάθεσή του, την περιγράφει σαν μια στοργική μητέρα, που αγαπάει και φροντίζει τα παιδιά της, με τις πράξεις και την συμπεριφορά της να την καθιστούν υπεράνω πάσης υποψίας.

«Καθ’ όλη τη διάρκεια που συμβιώναμε με την κατηγορούμενη, όπως και μετά κατά τη διάρκεια των προβλημάτων της υγείας της Τζωρτζίνας και των άλλων παιδιών μας, δεν υποπτευόμουν κάτι διότι η συμπεριφορά της ήταν όπως έπρεπε να είναι. Δηλαδή μιας μητέρας που αγαπάει τα παιδιά της και τα φροντίζει και είναι υπερπροστατευτική. Μάλιστα οποιονδήποτε κι αν ρωτήσετε από τους συγγενείς και φίλους μας, θα σας πουν τα ίδια. Έτσι ουδέποτε μου πέρασε από το μυαλό, ότι θα μπορούσε να βλάψει τα παιδιά μου» συμπληρώνει ο 30χρονος.

Μάλιστα χωρίς να το διατυμπανίζει, μέσα από την κατάθεσή του, επικαλείται και συγκεκριμένα περιστατικά. Όπως αυτό στο νοσοκομείο του Ρίου, όταν η Τζωρτζίνα παρουσίασε ένα επεισόδιο σπασμών, που δεν θα μπορούσε να το προκαλέσει η Ρούλα, αφού όπως λέει, ήταν και ο ίδιος παρών.

Ο Μάνος Δασκαλάκης πλέον αποφεύγει τις δημοσιές εμφανίσεις και κρατάει το στόμα του κλειστό μέχρις τις νέες αποκαλύψεις από τα πορίσματα θανάτου της Μαλένας και της Ίριδας που ίσως δρομολογήσουν νέες εξελίξεις στην υπόθεση.

 

«Ήταν εμφανές ότι ο Μάνος συμπλέει με τις απόψεις της Ρούλας» είπε η δικηγόρος Εβίτα Βαρελά, μιλώντας στον Νίκο Ευαγγελάτο και τόνισε πως δεν είναι δυνατόν να υποστηρίζει πως η 33χρονη αποκλείεται να είχε προμηθευτεί κεταμίνη.

Πηγή: Mega/Live News

© 2024 tlife.gr