Πέγκυ Τρικαλιώτη: Συγκινεί με την ανάρτηση για τα γενέθλια της κόρης της – «Η πρώτη αίσθηση του “μαζί”»

Σε μια συγκινητική ανάρτηση προχώρησε το απόγευμα του Σαββάτου 6/7 η Πέγκυ Τρικαλιώτη με αφορμή τα γενέθλια της κόρης της.

Η ηθοποιός που έχει μιλήσει αρκετές φορές για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να καταφέρει να γίνει μαμά, και τις μηδαμινές πιθανότητες που οι γιατροί της έδιναν, θέλησε να εκφράσει και δημόσια την αγάπη της στην κόρη της που σήμερα γίνεται 12 ετών.

«Η πρώτη αγκαλιά 12 χρόνια πριν….η πρώτη μας φορά…η πρώτη μυρωδιά…η πρώτη αίσθηση του «μαζί»…. Και τώρα είσαι ήδη πιο ψηλή από εμένα…πιο δυνατή μέσα και έξω…, πιο σίγουρη, πιο εξελιγμένη…πιο «δικιά σου»…. Σε λατρεύουμε καρδούλα μου… να έχεις μονοπάτια εξέλιξης να διαβείς σε αυτήν την ζωή που να σου δίνουν περισσότερες χαρές από λύπες…

και να ξέρεις ότι αυτό που μετράει είναι πόσες φορές θα σηκωθείς και όχι πόσες φορές θα πέσεις! Εμείς έτσι και αλλιώς θα είμαστε παντα εκεί για εσένα! Έστω και σαν μια φευγαλέα σκέψη…! Χρόνια σου πολλά Φραντζεσκακι μας υπέροχο» έγραψε η Πέγκυ Τρικαλιώτη δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από τη μέρα της γέννησης της κόρης της.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164