Πέθανε ο ηθοποιός Paul Ritter σε ηλικία 54 ετών

Θλίψη στο Hollywood προκαλεί η είδηση πως ο γνωστός ηθοποιός Paul Ritter πέθανε σε ηλικία μόλις 54 ετών. Ο ηθοποιός, που έχει συμμετάσχει σε δεκάδες ταινίες και σειρές, άφησε την τελευταία του πνοή εχθές Δευτέρα.

Όπως αναφέρει η Guardian, o Paul Ritter έχασε τη ζωή από όγκο στον εγκέφαλο. Σε ανακοίνωσή του, ο ατζέντης του 54χρονου ηθοποιού ενημέρωσε πως έφυγε από τη ζωή, στο σπίτι του, έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του.

«Μετά μεγάλης λύπης μπορώ να επιβεβαιώσω πως ο Paul Ritter πέθανε χθες το βράδυ. Πέθανε ήρεμα στο σπίτι του, με τη σύζυγό του Polly και τους γιους του Frank και Noah στο πλευρό του. Ήταν 54 ετών και υπέφερε από όγκο εγκεφάλου. Ο Paul ήταν εξαιρετικά ταλαντούχος ηθοποιός, παίζοντας μία ευρεία γκάμα ρόλων στην σκηνή και την οθόνη. Ήταν πάρα πολύ έξυπνος, ευγενικός και πολύ αστείος. Θα μας λείψει πάρα πολύ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ατζέντης του.

Μάλιστα, ο Paul Ritter είχε κάνει και μια μικρή συμμετοχή στην 6η ταινία της κινηματογραφικής σειράς, “Harry Potter and the Half-Blood Prince”.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164