Πέθανε ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων, Θεόδωρος Μπεχράκης – Η συγκινητική ανάρτηση της Ντόρας Μπακογιάννη

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων και στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, Θεόδωρος Μπεχράκης.

Ο Θεόδωρος Μπεχράκης  διετέλεσε αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της ΝΔ, με αρμοδιότητα την οργάνωση και τον πολιτικό σχεδιασμό, εξελέγη δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων στις δημοτικές εκλογές του 2002 και του 2006 και διετέλεσε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και στις δύο θητείες του. Ενώ από τις 23 Φεβρουαρίου έως τις 31 Δεκεμβρίου του 2006 διετέλεσε Δήμαρχος Αθηναίων.

Η Ντόρα Μπακογιάννη θέλοντας να αποχαιρετήσει τον Θεόδωρα Μπεχράκη προχώρησε σε μια συγκινητική ανάρτηση μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

«Έφυγε σήμερα ένας από τους πιο αγαπημένους φίλους μου, ο Θεόδωρος Μπεχράκης. Ο Θεόδωρος, ήταν μια σπουδαία προσωπικότητα, αγωνίστηκε κατά της δικτατορίας και έδωσε μεγάλες μάχες για την Ελλάδα και την παράταξή μας. Στο δήμο της Αθήνας ξεκινήσαμε μαζί μια μεγάλη προσπάθεια την οποία ολοκλήρωσε ως δήμαρχος.

Ήταν ένας από τους τέσσερεις γνωστούς μηχανικούς της @neademokratia που συνετέλεσαν καθοριστικά στην μεγάλη νίκη της ΝΔ επί Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Ήπιος, γλυκός, δίκαιος, βαθιά δημοκράτης, ο Θόδωρος είχε την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη όλων των κομμάτων από την εποχή της δικτατορίας. Για μένα ήταν πάντα στήριγμα, ήταν ο άνθρωπος που ήξερα ότι θα είναι πάντα εκεί στα εύκολα και κυρίως στα δύσκολα και μου είναι πολύ δύσκολο να συμβιβαστώ με την απώλειά του.

Θερμά συλλυπητήρια στον αγαπημένο του γιο Κυριάκο, τα αδέλφια του και όλη την οικογένειά του, που μέσα σε λίγο χρόνο έχασαν και τον Διονύση και τον Θόδωρο» έγραψε.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ντόρα Μπακογιάννη (@dbakoyannis)

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164