Πέτρος Κόκκαλης: «Παντρεύτηκα τη Δήμητρα Ματσούκα, λογικό να απασχολεί τα Μέσα η προσωπική μου ζωή»

Ο Πέτρος Κόκκαλης βρέθηκε καλεσμένος στη διαδικτυακή εκπομπή Krima της Zoe Pre στο Youtube, με αφορμή την υποψηφιότητά του στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ο γνωστός πολιτικός απάντησε στο αν τον ενοχλεί που απασχολεί τα ΜΜΕ με την προσωπική ζωή του, καθώς πριν λίγους μήνες ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με την Δήμητρα Ματσούκα.

«Η προσωπική ζωή μου δεν είναι κάτι που απασχολεί πολύ τα μέσα ενημέρωσης και προσπαθώ να μη δίνω λαβές για να συμβαίνει αυτό. Λογικό είναι, όμως. Παντρεύτηκα την Δήμητρα Ματσούκα, είμαστε μαζί τόσα χρόνια» ανέφερε ο Πέτρος Κόκκαλης.

«Την τοπ Ελληνίδα γυναικάρα δηλαδή» τόνισε τότε η Zoe Pre με τον Πέτρο Κόκκαλη να απαντάει και να γελάει «Να είστε καλά».

«Δεν μου αρέσει η δημοσιότητα και αυτό το ξέρει ο κόσμος από την εποχή που ήμουν στον Ολυμπιακό. Όταν είσαι στην πολιτική είναι δικαίωμα του πολίτη και ευθύνη να σε κρίνει. Όχι μόνο δεν το επιζητώ, δεν το έχω ανάγκη αλλά δεν το θέλω κιόλας. Μου αρέσει να περπατάω στον δρόμο και να μην ξέρουν ποιος είμαι. Πολλοί άνθρωποι γουστάρουν τη δημοσιότητα» συμπλήρωσε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής.

Δες το απόσπασμα μετά το 57:00:

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164