Site icon TLIFE

Πηγή Δεβετζή: «Πριν το διαζύγιο είχαμε πολλές συγκρούσεις με τον πρώην μου – Ήμουν εγώ το ταμείο της οικογένειας»

Η Πηγή Δεβετζή έδωσε τη νέα της συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και στον δημοσιογράφο, Αστέρη Κασιμάτη.

Η γνωστή πρώην αθλήτρια, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στις έντονες στιγμές της προσωπικής της ζωής αλλά και στο διαζύγιο με τον πρώην σύζυγό της. Όπως τονίζει η ίδια «ο πατέρας μου έβλεπα τα στραβά του γάμου».

Και από πού άντλησες δύναμη για να κλείσεις οριστικά αυτό το κεφάλαιο παίρνοντας διαζύγιο;

Είναι μεγάλη ιστορία. Αυτή τη δύναμη την πήρα από τον πατέρα μου, ο οποίος έβλεπε τα στραβά εκείνου του γάμου, αλλά όχι εγώ. Κάποια στιγμή μού έστειλε ένα γράμμα -το έχω φυλάξει, ο πατέρας μου πλέον δεν ζει- και τότε κατάλαβα πόσο δίκιο είχε. Αν κι είχα αποφασίσει να φύγω από εκείνον τον γάμο, το γράμμα του πατέρα μου με κινητοποίησε να πάρω την απόφαση πιο γρήγορα.

Τον τελευταίο καιρό πριν το διαζύγιο είχαμε πολλές συγκρούσεις με τον πρώην μου. Γιατί ουσιαστικά εγώ ήμουν το ταμείο της οικογένειας, εγώ τα πλήρωνα όλα. Ο πατέρας μου βρήκε έναν έξυπνο τρόπο και μέσω του γράμματος μου άνοιξε τα μάτια να δω καθαρά πώς είχαν τα πράγματα.

Μετά το τέλος του γάμου σου έγινες πιο επιφυλακτική με τους άντρες;

Όχι, καθόλου. Έχω να σου πω ότι είμαι πολύ των σχέσεων. Δεν μου αρέσουν οι εφήμερες καταστάσεις. Κι είμαι πάντα πιστή, αλλά θέλω ειλικρίνεια κι αλήθεια από τον άλλον.

© 2024 tlife.gr