Site icon TLIFE

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η εξομολόγηση για τη στήριξη του συζύγου της στη δεύτερη εγκυμοσύνη της!

Τη δεύτερη εγκυμοσύνη της διανύει η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και όπως όλες οι μέλλουσες μαμάδες έχει και εκείνη τις δυσκολίες της. Ωστόσο, στο πλευρό της έχει την κόρη της Λυδία και φυσικά τον σύζυγό της Φώτη Μπερνάντο που την στηρίζει σε όλα.

Θέλοντας να τον ευχαριστήσει για τη βοήθεια και να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους για το πόσο σημαντικός είναι ο καλός της στη ζωή της, μετά από 5 χρόνια κοινής πορείας, μια κόρη και ένα ακόμη μωρό που έρχεται, η Πηνελόπη έκανε μια δημόσια εξομολόγηση αγάπης.

«5 χρόνια και 2 παιδιά μετά… Και ακόμα ακυρώνει τις δουλειές του για να έρθει να σου κρατάει το χέρι στην καμπύλη ζαχάρου… Ακόμα σε κοιτάει και σε βρίσκει πανέμορφη λέει  κι ας είσαι σαν γιουβαρλάκι, κάνεις δουλειές μες τα νεύρα με την παντόφλα και είσαι κατάξινη γιατί όλοι πήγαν φανταστικές διακοπές στα νησιά κι εσύ έμεινες μέσα αγκαλιά με το κλιματιστικό γιατί οι ορμόνες κάνουν πάρτυ και δεν αντέχεις το πετσί σου… Ακόμα προτιμάει να είναι μόνος μαζί σου γιατί σε βρίσκει αστεία και την καλύτερη παρέα και περνάει λέει φανταστικά… Σε όλα μαζί. Στα δύσκολα, στις επιτυχίες, στις περιοδείες, στους τσακωμούς, στα φώτα, στο σκοτάδι, στις προκλήσεις, στη βαρεμάρα… Εκεί-βράχος. Αγάπη και υπομονή», έγραψε χαρακτηριστικά και συγκίνησε.

 

© 2024 tlife.gr