Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Τα μοναχικά γενέθλια της ηθοποιού στην Κρήτη

Τα γενέθλιά της είχε την περασμένη Πέμπτη η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Η ηθοποιός που τη φετινή σεζόν συμμετείχε στο J2US με τον Ίαν Στρατή και κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τον τελικό, αυτές τις μέρες βρίσκεται σε περιοδεία με τη θεατρική παράσταση «Διάλεξε τον θάνατό σου αγάπη μου». Ένας από τους σταθμούς της περιοδείας τους ήταν και η Κρήτη. Στην Κρήτη λοιπόν βρήκαν την Πηνελόπη Αναστασοπούλου τα γενέθλιά της.

Η ηθοποιός έκλεισε τα 47 της χρόνια και με αφορμή αυτό έγραψε στον λογαριασμό της στο Instagram, «Σήμερα σταμάτησα για λίγο το μυαλό μου και του είπα τι να κάνει. “Δες όλα τα πράγματα που πάνε καλά. Όλα τα θαύματα που δημιούργησες. Όλα τα γεγονότα που έφτιαξες από τη δύναμη της θέλησης σου.

Όλους τους ανθρώπους που έμειναν μαζί σου όταν ήσουν στα χειρότερα σου. Όλους αυτούς που ανοίγουν την αγκαλιά τους για να κρυφτείς όταν νιώθεις μοναξιά”. 47 χρόνια σ’ αυτή τη ζωή. Και τι γεμάτη ζωή! Ευχαριστώ!».

Ενώ το βράδυ της Παρασκεύης, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου θέλησε να κάνει ένα μικρό πάρτι στον εαυτό της, γιορτάζοντας τα γενέθλιά της μόνη της στο δωμάτιο του ξενοδοχείου με ένα γλυκό που έγραφε, “Χαρούμενα γενέθλια” ενώ πρόσθεσε το hastag, “μονηστηνΚρηρη”.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164