Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Το συγκινητικό βίντεο με τον Ίαν Στρατή λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του J2US

Λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του J2US, όπου τα τέσσερα ζευγάρια θα δώσουν τον καλύτερό τους αυτό για να κερδίσουν την πρώτη θέση, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. 

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με τον Ίαν Στρατή ήταν ένα από τα φαβορί του μουσικού σόου, οι οποίοι χάρισαν στο κοινό, μοναδικές ερμηνείες και μάγεψαν τους κριτές με τις επιδόσεις τους.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, με αφορμή τον αποψινό τελικό, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα βίντεο με τις πρόβες που έκανε με τον Ίαν Στρατή, τις εμφανίσεις τους αλλά και να περάσει το δικό της μήνυμα για το ταξίδι της στο μουσικό σόου.

«Σε κάθε σημαντική στιγμή παθαίνω το ίδιο πράγμα. Προσπαθώ να εκφράσω όσα νιώθω και ποτέ μα ποτέ δεν βρίσκω τις λέξεις, δεν μπορώ να βάλω μια σειρά που να βγάζει νόημα, χαόνομαι και αγχώνομαι μήπως ξεχάσω κάτι ή κάποιον…

Δυο μέρες τώρα βλέπω όλα τα βίντεο από τις πρόβες με τον Ίαν Στρατή και τα παιδιά που μας βοήθησαν σε όλο αυτό το ταξίδι και συνειδητοποιώ πόσο πολύ θα μου λείψει να περνάμε χρόνο μαζί. Έχω γελάσει, έχω κλάψει κι έχω καταλήξει πως τίποτα δεν με κάνει να περνάω πιο όμορφα απ’ το να τραγουδάω.

Ρε Ίαν δεν υπάρχει η λέξη που περιγράφει ακριβώς τι νιώθω για σένα. Είναι κάτι σα να βρήκα ξαφνικά τον αδερφό μου. Σε θαυμάζω, σε καταλαβαίνω και δεν μπορώ να φανταστώ να περνάω όλη αυτή τη διαδικασία με οποιονδήποτε άλλο άνθρωπο. Έχω καμάρι μεγάλο όταν τραγουδάω μαζί σου και εύχομαι να σε δω να πιάνεις την κορυφή του κόσμου! Όλα αυτά τα μεγάλα πράγματα είναι εκεί έξω και σε περιμένουν και μια φορά στο τόσο θα σου στέλνω να σου λέω να μην ξεχνάς ποιος είσαι και από τι είσαι φτιαγμένος!

Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους πίσω απ’ τις κάμερες που συντονίζουν αυτή την τρέλα, έκανα πολλούς φανταστικούς φίλους που ξέρετε πολύ καλά ποιοι είστε..

Ευχαριστώ όλους εσάς που με στηρίζετε σε ό,τι κάνω και έχετε πάντα ένα καλό λόγο να μου πείτε με πρώτη τη Μαίρη Συνατσάκη που ήταν πάντα το πρώτο μου μήνυμα όταν κατέβαινα απ’ τη σκηνή τόσο απ’ την καρδιά γραμμένο πάντα που ήταν σα χάδι στην ψυχή μου.

Έφτιαξα αυτό το πολύ μεγάλο βίντεο για να σας δείξω ακριβώς ποιοι είμαστε. Ήταν αδύνατο να αφήσω έξω πλάνα για να χωρέσει σε ένα λεπτό όλο αυτό που ζήσαμε. Γενικά αρνούμαι να προσπαθώ να χωρέσω… Και ο Ίαν το ίδιο. Οπότε 7’ βίντεο και καλή απόλαυση!

Σήμερα θα κάνουμε μια τελευταία έξοδο στη σκηνή του J2US. Έχουμε κερδίσει ήδη….Όλα τα παραπάνω», έγραψε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στην λεζάντα της ανάρτησής της.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Penelope (@penelopeanastasopoulou)

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164