Ποιά Ελένη; Η βασίλισσα πλέον είναι η Φαίη! Δες φαντάζεσαι την τηλεθέαση που “χτύπησε” χθες…

Ποιάααα Ελένη; Η Φαίη είναι πλέον η “βασίλισσα” της ελληνικής τηλεόρασης από πλευράς τηλεθέασης, καρατσεκαρισμένο! Δεν μπορείς να φανταστείς λατρεμένη τι ποσοστά κατάφερε χθες να χτυπήσει η Φαίη Σκορδά και πόσο ψηλά να “πετάξει” το “Πρωινό” του ΑΝΤ1!

Για να ακριβολογώ οι χθεσινές επιδόσεις της Φαίης ήταν τόσο στο… Θεό, που μου θύμισαν τις επιδόσεις της Ελένης Μενεγάκη μία φορά κι έναν καιρό στην πρωινή ζώνη, τότε που για την Ελένη είχε δημιουργηθεί φρενίτιδα σε τέτοιο βαθμό, που τύφλα να ΄χει το… “Survivor”!

Η ξανθομαλλούσα παρουσιάστρια του καναλιού του Αμαρουσίου απογειώθηκε στο 49,8% και αναμφισβήτητα αυτό είναι ένα ποσοστό που “κόβει την ανάσα” και την δική μας, αλλά και των αντιπάλων της. Το “Πρωινό” φέτος έχει γίνει φόβος και τρόμος για τα αντίπαλα κανάλια τα οποία τείνουν να εξαφανιστούν από τον τηλεοπτικό χάρτη όσο έχει… Φαίη!

Έτσι για την τηλεοπτική ιστορία να αναφέρω, πως ο μέσος όρος της εκπομπής χθες στο σύνολο έφτασε σχεδόν το 26,0%, ενώ στα νεανικά, δυναμικά κοινά άγγιξε το 31,1%

Γι ΄αυτό σου ξανά λέω λατρεμένη ποιάααα Ελένη; Πλέον ζούμε την τηλε-κυριαρχία της Φαίης, γιατί έτσι θες εσύ!!!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164