Ποια θα είναι η συντροφιά της Ελένης τις γιορτές;

Φοράει τα καλά της και το πιο λαμπερό της χαμόγελο και για ακόμα μία χρονιά έρχεται στους δέκτες μας, υποσχόμενη να μας κρατήσει την καλύτερη γιορτινή, μεσημεριανή παρέα. Ο λόγος; Ο λόγος για την Ελένη Μενεγάκη, η οποία έχει φροντίσει όλες τις ημέρες των εορτών η Ελένη της να κινηθεί σε εντελώς Χριστουγεννιάτικους ρυθμούς.

Ετσι ,λοιπόν, η Παραμονή των Χριστουγέννων γίνεται ανδρική υπόθεση: Νίκος Αναδιώτης και Δημήτρης Αλεξάνδρου έρχονται στην παρέα. O Stan μας ξεσηκώνει με τις επιτυχίες του.

Ανήμερα τα Χριστούγεννα τώρα, η Ελένη Μενεγάκη υποδέχεται μια παρέα «Μες στην καλή χαρά»! Κατερίνα Καραβάτου, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Παύλος Σταματόπουλος, Ευθύμης Ζησάκης έρχονται στο πλατό έτοιμοι για όλα! Μαζί τους, ο Νίκος Κουρκούλης σε ένα μοναδικό εορταστικό πάρτυ!

Τέλος, την Παραμονή Πρωτοχρονιάς, μία ανάσα πριν το νέο έτος, η Ελένη Μενεγάκη αποχαιρετά μαζί μας το 2013, έχοντας στην παρέα της την πολύ καλή της φίλη και κουμπάρα, Νατάσα Θεοδωρίδου για μία εκπομπή πλημμυρισμένη από τεράστιες μουσικές επιτυχίες.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164