Site icon TLIFE

Ποια θα είναι η συντροφιά της Ελένης τις γιορτές;

Φοράει τα καλά της και το πιο λαμπερό της χαμόγελο και για ακόμα μία χρονιά έρχεται στους δέκτες μας, υποσχόμενη να μας κρατήσει την καλύτερη γιορτινή, μεσημεριανή παρέα. Ο λόγος; Ο λόγος για την Ελένη Μενεγάκη, η οποία έχει φροντίσει όλες τις ημέρες των εορτών η Ελένη της να κινηθεί σε εντελώς Χριστουγεννιάτικους ρυθμούς.

Ετσι ,λοιπόν, η Παραμονή των Χριστουγέννων γίνεται ανδρική υπόθεση: Νίκος Αναδιώτης και Δημήτρης Αλεξάνδρου έρχονται στην παρέα. O Stan μας ξεσηκώνει με τις επιτυχίες του.

Ανήμερα τα Χριστούγεννα τώρα, η Ελένη Μενεγάκη υποδέχεται μια παρέα «Μες στην καλή χαρά»! Κατερίνα Καραβάτου, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Παύλος Σταματόπουλος, Ευθύμης Ζησάκης έρχονται στο πλατό έτοιμοι για όλα! Μαζί τους, ο Νίκος Κουρκούλης σε ένα μοναδικό εορταστικό πάρτυ!

Τέλος, την Παραμονή Πρωτοχρονιάς, μία ανάσα πριν το νέο έτος, η Ελένη Μενεγάκη αποχαιρετά μαζί μας το 2013, έχοντας στην παρέα της την πολύ καλή της φίλη και κουμπάρα, Νατάσα Θεοδωρίδου για μία εκπομπή πλημμυρισμένη από τεράστιες μουσικές επιτυχίες.

© 2024 tlife.gr