Ποια τραγουδίστρια έκανε baby shower λίγο πριν τον ερχομό της δεύτερης κόρης της;

Λίγες μέρες πριν την άφιξη του δεύτερου παιδιού της, η Θέλξη διοργάνωσε ένα baby shower για να γιορτάσει τον επικείμενο ερχομό της δεύτερης κορούλα της.

Η όμορφη τραγουδίστρια και ο επιχειρηματίας Παύλος Γιαβής έχουν ήδη την 13 μηνών Νεφέλη και όπως δήλωσε η ευτυχισμένη μαμά στη Real News “Περιμένω πώς και πώς την ώρα που θα έρθει στον κόσμο η μικρή. Ανυπομονούμε όλοι στην οικογένεια να τη γνωρίσουμε. Είμαι ευτυχισμένη τόσο εγώ όσο και ο σύζυγός μου. Θέλαμε πολύ να αποκτήσουμε οικογένεια και νιώθουμε ευλογημένοι. Το θαύμα της μητρότητας είναι μοναδικό όσες φορές και να το ζήσεις”.

Η τραγουδίστρια έχει προετοιμάσει και την πρώτη κορούλα της: “¨Εχω μιλήσει στη Νεφέλη και της λέω πως μέσα στην κοιλιά μου είναι η αδερφούλα της… Βέβαια είναι πολύ μικρή για να καταλάβει αλλά έρχεται πολλές φορές, με κοιτάει και μου φιλάει την κοιλιά”.

Όσο για το όνομα του δεύτερου παιδιού: “Δεν έχουμε βρει κάποιο όνομα ακόμα. Θέλουμε πρώτα να τη γνωρίσουμε και μετά να αποφασίσουμε ποιο είναι εκείνο που της ταιριάζει”.

Με το καλό!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164