Ποιες είναι οι 4 υποψήφιες του μεγάλου τελικού του Next Top Model!

Έφθασε η μέρα του μεγάλου τελικού για το Next Top Model. Απόψε το βράδυ τα τέσσερα κορίτσια θα αναμετρηθούν στις τελευταίες τους φωτογραφήσεις και θα αναδειχθεί η μεγάλη νικήτρια.

Μετά από μια πολύμηνη διαδικασία με δοκιμασίες, φωτογραφήσεις, ταξίδια, συναντήσεις, casting και πασαρέλες, έρχεται το φινάλε του διαγωνισμού που θα χαρίσει σε μια από τις κοπέλες τον πολυπόθητο τίτλο. Ποιες είναι όμως, οι 4 κοπέλες που κατάφεραν να φθάσουν στον τελικό. Μάθε τα πάντα για την Έλενα, την Ευαγγελία, την Σιντορέλα και την Ιωάννα.
Έλενα Παπαδοπούλου
Η Έλενα είναι 21 χρόνων και δεν είναι η πρώτη φορά που δήλωσε συμμετοχή σε διαγωνισμό σχετικό με την μόδα. Συμπλήρωνε τις αιτήσεις όμως όταν την καλούσαν δεν πήγαινε. Η ίδια είχε δηλώσει συμμετοχή στο Next Top Model 1 και τα καλλιστεία του Ant1.

Φέτος πάντως το πήρε απόφαση. Μίλησε στην οικογένειά της και όταν είδε πως στέκονται δίπλα της, σε αυτή της την προσπάθεια, όχι μόνο πήγε στο πρώτο casting, αλλά κατάφερε να προκριθεί στην 35άδα.
Η Έλενα σπουδάζει μηχανικός στο ΤΕΙ Σερρών και από μικρή ήθελε να γίνει μοντέλο και να ασχοληθεί με το χώρο της μόδας. Ωστόσο, αν δεν τα καταφέρει σκέφτεται να ασχοληθεί με αυτό που έχει σπουδάσει. Μέσα στο παιχνίδι δέχτηκε έντονες κριτικές, κυρίως λόγω κάποιου προβλήματος υγείας, που την ανάγκασε να πάρει παραπάνω κιλά. “Είχα ένα πρόβλημα υγείας –το ξέρουν όλοι μέσα στο παιχνίδι–, που με ανάγκασε να πάρω κάποια κιλά, κι έτσι το σώμα μου άλλαξε. Γι’ αυτό δέχτηκα τα σχόλια της επιτροπής. Ποτέ δεν με στενοχώρησαν, γιατί είχαν απόλυτο δίκιο”, αποκάλυψε σε συνέντευξη που είχε δώσει στο περιοδικό “People”.
Ευαγγελία Κουταλίδου
Η Ευαγγελία είναι 21 χρόνων και ζει και εργάζεται στην Θεσσαλονίκη ως επαγγελματίας μοντέλο. Γεννήθηκε στη Γερμανία και μεγάλωσε εκεί μέχρι τα 12 της χρόνια. Όταν χώρισαν η γονείς της επέστρεψε στην Ελλάδα με την μητέρα της Χρυσάνθη και την αδελφή της Αρχοντία. Για κάποια χρόνια δούλευε ως σερβιτόρα, αλλά έπειτα από παρότρυνση της μητέρας της αποφάσισε να ασχοληθεί με το μόντελινγκ.

Η ίδια πιστεύει ότι το Next Top Model είναι η ευκαιρία που χρειάζεται για να καταφέρει να δουλέψει στο εξωτερικό και να περπατήσει στην πασαρέλα των μεγαλύτερων σχεδιαστών μόδας.
Ακόμη, σε πρόσφατη συνέντευξή της στο “People”, η Ευαγγελία αποκάλυψε πως έχει να δει τον πατέρα της 9 χρόνια. “Όταν ήμουν 12 χρόνων, οι γονείς μου χώρισαν κι από τότε δεν έχω ξαναδεί τον πετέρα μου. Όταν μπήκα στο NTM, με είδε στην τηλεόραση και με πήρε τηλέφωνο”, δήλωσε χαρακτηριστικά.
Σιντορέλα Τόλη
Αν και κανονικά θα έπρεπε να πηγαίνει στην τρίτη Λυκείου, αφού είναι μόλις 17 χρόνων, η Σιντορέλα με την συγκατάθεση των γονιών της δήλωσε συμμετοχή στο ΝΤΜ γιατί είναι το όνειρό της να κάνει μια μεγάλη καριέρα στο μόντελινγκ. Έχει ήδη μια μικρή εμπειρία από φωτογραφήσεις αλλά και στην πασαρέλα γνωστών Ελλήνων σχεδιαστών.

Η Σιντορέλα θέλει μετά το τέλος του παιχνιδιού να ολοκληρώσει τις σπουδές της στην τρίτη Λυκείου και να ασχοληθεί επαγγελματικά με το χώρο της μόδας. Η ίδια ξέρει ότι χρειάζεται πολύ δουλειά για να πετύχει και ποτέ δεν αρνείται την αλβανική καταγωγή της. Όπως δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξή της: “Είμαι από την Αλβανία! Ε, και; Δεν νομίζω ότι είναι κακό. Αυτήν τη γνώμη έχουν οι φίλοι, οι συμμαθητές και οι γείτονές μου στην Κυψέλη που μεγάλωσα από τα 2 μου χρόνια”.

Στο διαδίκτυο έχει κυκλοφορήσει η είδηση ότι η Σιντορέλα θα είναι η νικήτρια του μεγάλου τελικού.

Ιωάννα Παπαγιάννη
Την γνωρίσαμε πρώτη φορά στο διαγωνισμό ομορφιάς του ΑΝΤ1 το 2009 όταν κέρδισε τον τίτλο της Αναπληρωματικής Miss Young. Όλοι τότε μιλούσαν για το χαμόγελό της που θυμίζει αρκετά τη Βίκυ Καγιά. Η Ιωάννα είναι 18 χρόνων και εκτός από το μόντελινγκ είναι παθιασμένη και με τη μουσική και συγκεκριμένα με τα drums.
Η Ιωάννα έχει μεγάλη αδυναμία στην μητέρα της κι αυτό οφείλεται στο ότι έχασε πρόπερσι τον πατέρα της, από καρκίνο. Οι δυο τους ζουν μαζί, αφού η μεγαλύτερη κόρη Αννέτα, είναι και αυτή μοντέλο και λείπει στην Κίνα για δουλειές. Η 18χρονη Ιωάννα, στο παρελθόν είχε δουλέψει σερβιτόρα σε κλαμπ και υποδοχή στο νυχτερινό κέντρο Αστέρια.

Οι τέσσερις υποψήφιες θα διεκδικήσουν απόψε στις 9 τον τίτλο του νέο Next Top Model. Στο τελευταίο επεισόδιο, τα κορίτσια ταξιδεύουν στην Κωνσταντινούπολη για να περάσουν από casting για την τουρκική έκδοση του περιοδικού “Marie Claire”, αλλά και για να γνωρίσουν τον πιο δημοφιλή παρουσιαστή της Τουρκίας, Ατζούν! Μία από τις κοπέλες θα συμπαρουσιάσει μαζί του ένα φιλανθρωπικό show.

Από τις 8 έως τις 9, η Βίκυ Καγιά θα κάνει live chat με τους fans του show, απατώντας σε ερωτήσεις και σχολιάζοντας τις επιδόσεις των φιναλίστ λίγο πριν και κατά τη διάρκεια του μεγάλου τελικού, μέσα από την ιστοσελίδα του ΑΝΤ1.


Οι κριτές του Next Top Model!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164