Site icon TLIFE

Πόλεμος στο Ισραήλ: «Μαμά φοβάμαι, βοήθησέ με» – Το μήνυμα της 12χρονης με αυτισμό πριν την απαγάγει η Χαμάς

Πόλεμος στο Ισραήλ: Συγκλονίζουν οι ιστορίες των καθημερινών ανθρώπων στο Ισραήλ μετά την επίθεση της Χαμάς. 

Μία από αυτές περιέγραψε η 53χρονη μητέρα, η οποία αποκάλυψε την τελευταία της συνομιλία με την 12χρονη κόρη της με αυτισμό πριν την απαγάγει η Χαμάς.

Πιο συγκεκριμένα, η Galit Dan, βρισκόταν πέντε μίλια μακριά και κρυβόταν σε ένα δωμάτιο όταν η κόρη της Noya της έστειλε ένα φωνητικό μήνυμα: «Μαμά, φοβάμαι. Υπάρχουν άνθρωποι στο σπίτι, βοήθησέ με».

Τότε η Noya κρύφτηκε στο σπίτι της γιαγιάς της και έστελνε μηνύματα στη μητέρα της την ώρα ακούγονταν εκρήξεις γύρω από το κιμπούτς Nir Oz.

Από το πρωί του Σαββάτου η 12χρονη δεν έχει δώσει σημεία ζωής και θεωρείται πλέον πως βρίσκεται ανάμεσα στους 150 ομήρους από τους τρομοκράτες της Χαμάς. 

Η Galit Dan μιλώντας στη  Sun: «Ο πόνος είναι απερίγραπτος. Το κοριτσάκι μου πήγε να κοιμηθεί με τη γιαγιά της και μας έστελνε μηνύματα καθώς αυτά τα ζώα πήγαν εκεί. Ελπίζουμε να είναι στα άτομα που έχουν απαχθεί και θα καταφέρουν να επιβιώσουν με κάποιο τρόπο. Ζω τον εφιάλτη κάθε γονέα – κάθε γονέας στον κόσμο θα νιώσει τον πόνο μας».

Η 53χρονη μητέρα ανέφερε πως η κόρη της έχει αυτισμό. «Είναι ένα πολύ γλυκό, πολύ αστείο, πολύ έξυπνο κοριτσάκι», συμπλήρωσε για την 12χρονη. 

«Τι ελπίζουν να πετύχουν κάνοντας αυτά σε αθώους και αβοήθητους ανθρώπους;», είπε για τη Χαμάς η γυναίκα που αγωνιά για την κόρη της.

© 2024 tlife.gr