Πώς να αποψύξεις το κρέας γρήγορα και με ασφάλεια για να μην αναπτύξει βακτήρια

Πολλές φορές, όταν θέλεις να μαγειρέψεις κρέας, συνειδητοποιείς πολύ αργά ότι το έχεις ξεχάσει στην κατάψυξη και, ως εκ τούτου, μέχρι να ξεπαγώσει θα περάσουν τόσες ώρες, , ώστε αλλάζεις γνώμη και μαγειρεύεις κάτι άλλο.
Υπάρχει ένας πολύ απλός και ασφαλής τρόπος για να ξεπαγώσεις ένα κομμάτι κρέας, χωρίς να προκύψει πρόβλημα από πιθανή ανάπτυξη βακτηρίων.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164