Πως θα γιορτάσουν το τριήμερο της Πρωτοχρονιάς τα κανάλια ;

Τρίγωνα κάλαντα μες την γειτονιά μες την γειτονιά ήρθαν τα Χριστούγεννα και επιτέλους και η Πρωτοχρονιά ! Ο νέος χρόνος βρίσκεται ήδη στο κατώφλι μας και περιμένει καρτερικά μέχρι τις 12.00 το βράδυ για να του ανοίξουμε την πόρτα και όπως καταλαβαίνετε μέρα που ΄ναι, δεν θα μπορούσε αυτή η γιορτινή ατμόσφαιρα να περάσει απαρατήρητη για την τι-βιτσα μας !

Ετσι, τα λαμπερά της (όσο της το επιτρέπει η κρίση βεβαίως – βεβαίως…) φοράει η μικρή μας οθόνη αυτό το τριήμερο, προκειμένου να αποχαιρετήσει το 2010 και να υποδεχτεί το 2011, με άκρως γιορτινή διάθεση !

Και επειδή σίγουρα όλοι μας κάποιες ώρες θα τις περάσουμε στο σπίτι, σας παρουσιάζω το πως διαμορφώνεται το πρόγραμμα των καναλιών απο σήμερα μέχρι και την Κυριακή, για να είσαστε καλά διαβεσμένοι !

Παραμονή Πρωτοχρονιάς…

-Στις 8 μ.μ. στην ΕΤ1 η Μαρία Φαραντούρη συναντά τον Charles Lloyd, στη μαγνητοσκοπημένη μετάδοση της συναυλίας που πραγματοποιήθηκε το καλοκαίρι στο Θέατρο Ηρώδου του Αττικού.

-Στις 9 μ.μ. στο X-Factor live ο Αντώνης Ρέμος τραγουδά τις μεγάλες επιτυχίες του (ΑΝΤ1).

-Στις 10 μ.μ. στη ΝΕΤ η Γλυκερία , ο Γιώργος Θεοφάνους, ο Κώστας Μακεδόνας, ο Γιώργος Λιανός κ.ά. τραγουδούν στο πλατό της εκπομπής «Στην υγειά μας», ενώ στο τραπέζι του Σπύρου κάθονται οι Αλκις Κούρκουλος, Μαρία Τζομπανάκη, Σπύρος Χαριτάτος, Γιώργος Καραμέρος, Κρατερός Κατσούλης, Χριστίνα Αλεξανιάν, Χάρης Σώζος, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Κατερίνα Καραβάτου.

-Στις 11.50 μ.μ. προβάλλεται από το Mega το μουσικό πρόγραμμα με τίτλο «Παρθεναγωγείο αρρένων», που ετοίμασαν ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Σάκης Μπουλάς, ο Λάκης Παπαδόπουλος, η Ραλλία Χρηστίδου και ο Γιάννης Ζουγανέλης και παρουσίασαν τον περσινό χειμώνα στην «Ακτή Πειραιώς».

-Στη 1.10 π.μ. τη νύχτα της παραμονής στον ΑΝΤ1 οι Onirama, υποδέχονται τους τηλεθεατές στο ΑΝΟΔΟΣ Stage. Μαζί τους ο Μύρωνας Στρατής και οι Salata Latina.

Πρωτοχρονιά…

Ανήμερα την Πρωτοχρονιά στις 10 το πρωί η ΕΤ1 θα προβάλει κάλαντα και παραδοσιακά τραγούδια, ενώ μία ώρα μετά ακολουθεί η απευθείας μετάδοση της δοξολογίας από τον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

– «Μες στην καλή χαρά» το Σάββατο στις 10 π.μ. στον Alpha, την πρώτη μέρα του νέου έτους, η Ναταλία Γερμανού υποδέχεται στο στούντιο τη Χριστίνα Λαμπίρη και τον Νίκο Οικονομόπουλο.

-Στις 11.30 π.μ. έχει σειρά το αγαπημένο κινούμενο σχέδιο του Ευγένιου Τριβιζά «Το ποντικάκι που ήθελε να γίνει αστεράκι».

-Στις 12 το μεσημερι ακολουθεί -όπως κάθε χρόνο- η καθιερωμένη απευθείας μετάδοση της Πρωτοχρονιάτικης Συναυλίας 2011 της Φιλαρμονικής Ορχήστρας της Βιέννης. Συνεπής πάντα στο ραντεβού της Πρωτοχρονιάς η ΕΤ1, μαζί με άλλες 50 χώρες, μεταδίδει τη διασημότερη συναυλία της χρονιάς.

-Στις πρώτες «Γλυκές Αλχημείες» (φωτό 7) του 2011 (Mega, 7.00 μ.μ.) ο Στέλιος Παρλιάρος και οι βοηθοί του υποδέχονται στο στούντιο μικρά παιδιά. Μαζί θα φτιάξουν μια BlancManger με κόκκινα φρούτα, ένα σοκολατένιο εορταστικό κέικ και ψητά δεντράκια.

-Ο Χρήστος Φερεντίνος μαζί με τους Βίκυ Καγιά, Μαίρη Συνατσάκη, Αννα Πρέλεβιτς, Απόστολο Τραστέλη, Κατερίνα Ζαρίφη, Εύη Φραγκάκη, Νάντια Μπουλέ, Σάββα Πούμπουρα, Ελενα Καρποντίνη, Ολγα Λαφαζάνη και Σπύρο Σούλη συγκεντρώνουν χρήματα για τα Παιδικά Χωριά SOS στο πρωτοχρονιάτικο Deal (φωτό 6) (ΑΝΤ1, 7.00 μ.μ.).

-Δύο… ανατρεπτικά ζευγάρια συγκεντρώνουν χρήματα για καλό σκοπό στο εορταστικό «Money Drop» του Γρηγόρη Αρναούτογλου, που θα μεταδοθεί την πρώτη μέρα του νέου έτους στις 9 μ.μ. Η Ευγενία Μανωλίδου με τον σύζυγό της Αδωνι Γεωργιάδη και οι δύο εναλλακτικές τηλεπερσόνες του «Just the two of us», Λυδία Παπαϊωάννου και Αθηναΐδα Νέγκα, τα παίζουν όλα για όλα με σκοπό την ενίσχυση του οικοτροφείου για άτομα με νοητική υστέρηση οι «Αγιοι Ανάργυροι».

-Ανήμερα την Πρωτοχρονιά «Στην υγειά μας» θα πιουν οι Νίνα Λοτσάρη, Χάρης Ρώμας, Μέμος Μπεγνής, Τάνια Τρύπη, Κωνσταντίνος Κωσταντόπουλος, Αγγελος Παπαδημητρίου, Τζένη Μπότση, Αθηνά Οικονομάκου, Γιώργος Χρανιώτης, Xάρης Ασημακόπουλος, Σύλβια Δεληκούρα, Γιάννης Σκουλάς, Αποστολία Παπαδαμάκη, Αννα Κουρή, Κατερίνα Καινούριου, Κατερίνα Tσάβαλου, Γωγώ Μπρέμπου, Τζίνη Παπαδοπούλου, Λευτέρης Ελευθερίου και Κωνσταντίνος Γαβαλάς (ΝΕΤ, 10.00 μ.μ.).

Δεύτερη μέρα της Πρωτοχρονιάς…

-Στις 10 00 π.μ. η Ναταλία Γερμνού υποδέχεται «Μες στην καλή χαρά» την Αντιγόνη Δρακουλάκη (φωτό 3). Μελωδικές στιγμές θα μας χαρίσει ο Μύρωνας Στρατής.

-Στην Ελβετία μάς ταξιδεύει ο Χρήστος Νέζος τη δεύτερη μέρα του χρόνου, την Κυριακή στις 12.40 μ.μ. στο MEGA. Με τον τραγουδιστή Χρήστο Χολίδη (φωτό 9) επισκέπτονται και μας ξεναγούν σε ένα από τα πιο δημοφιλή χειμερινά θέρετρα του διεθνούς τζετ σετ, το St. Moritz.

-Στις 2.15 μ.μ. η Αση Μπήλιου υποδέχεται την Ελλη Κοκκίνου.

…Και οι ταινίες
Το γιορτινό πρόγραμμα των καναλιών συνεχίζεται αυτή την εβδομάδα με σημαντικές πρεμιέρες και πληθώρα ταινιών από όλο το φάσμα της αμερικανικής και ευρωπαϊκής κινηματογραφικής παραγωγής.

Η Πρωτοχρονιά, λοιπόν, γεμίζει και με το παραπάνω από το βραβευμένο με Οσκαρ καρτούν «Ο Ρατατούης» (φωτό 10) (ΝΕΤ, 10.15 μ.μ.), το μπλοκμπάστερ «Οι πειρατές της Καραϊβικής: Στο τέλος του κόσμου» (ΕΤ1, 9.00 μ.μ.) και τον σκοτεινό «Ολιβερ Τουίστ» του Ρομάν Πολάνσκι (ANT1, 9.00 μ.μ.).

Σήμερα, παίρνουν τη σκυτάλη οι επίσης οσκαρικοί και… ψηφιακοί «Απίθανοι» (ΝΕΤ, 10.15 π.μ.), η υπερπαραγωγή «Transformers» στο πράιμ τάιμ (ΑΝΤ1, 9.00 μ.μ.) αλλά κι ένας απολαυστικός, μεταμεσονύχτιος Γούντι Αλεν στη δραματική κομεντί «Μελίντα και Μελίντα» (φωτό 11) (ΑΝΤ1, 1.45 π.μ.).

Ενας μικρός συνωστισμός από ταινίες σε πρώτη προβολή από τα κρατικά κανάλια παρατηρείται καθ’ όλη τη διάρκεια των ημερών, με τη γαλλική κομεντί «Η Οντέτ στα άστρα» (Δευτέρα, ΕΤ1, 9.15 μ.μ.), την ιταλογαλλική δραματική κομεντί «Ο αδελφός μου είναι μοναχοπαίδι» (Τετάρτη, ΕΤ1, 12.00 μ.μ.) να κάνουν την εισαγωγή, πριν η φημισμένη «Βασίλισσα» με την Ελεν Μίρεν (ΝΕΤ, 10.00 μ.μ.) και η «Ακρη του ουρανού» του Φατίχ Ακίν (ΕΤ1, 12.00 π.μ.) «καταλάβουν» την ημέρα των Θεοφανίων τη μικρή οθόνη.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164