Πού μένει η Victoria Beckham στην Ελλάδα;

Η Victoria Beckham ήρθε σήμερα στη χώρα μας και θα μείνει δέκα ημέρες. Μαζί της δεν είναι ο σύντροφός της David Beckham αλλά τα τρία τους παιδιά και φυσικά οι νταντάδες τους.

H Victoria είναι καλεσμένη του επιχειρηματία Βασίλη Κωνσταντόπουλου, ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου στην Πύλο. Ανάμεσα στους καλεσμένους του όμως θα είναι και άλλοι διάσημοι σταρ της εγχώριας showbiz.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE, η Victoria μένει σε μια σουίτα που κοστίζει 6.000 ευρώ τη βραδιά! Είναι σε ειδική πτέρυγα του ξενοδοχείου που μένουν πάντα όσοι πηγαίνουν με τα παιδιά τους.

Μέσα στη σουίτα υπάρχει πόρτα που ξεχωρίζει την κρεβατοκάμαρα και το σαλόνι από τα δύο υπνοδωμάτια που μένουν τα παιδιά της.

Το στρώμα του κρεβατιού της Victoria είναι ένα από τα πιο ακριβά στον κόσμο. Η ίδια δείχνει να απολαμβάνει την πολυτέλεια του ξενοδοχείου και μάλλον θα φύγει ικανοποιημένη από την Πύλο!

Στο ξενοδοχείο αυτό έκανε τις διακοπές της φέτος καλοκαίρι η Ελένη Μενεγάκη με τα παιδιά της. Από τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία της χώρας το οποίο επισκέπτονται πολλές εξέχουσες προσωπικότητες όπως η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας.

Μάλιστα, η daily mail έκανε πρόσφατα αναφορά με άρθρο της στη πολυτέλεια και την χλιδή που παρέχει το ξενοδοχείο στους πελάτες του!

Δες φωτογραφίες από το πολυτελές ξενοδοχείο:

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164