Site icon TLIFE

Πρίγκιπας Harry – Meghan Markle: Βγήκε η απόφαση του δικαστηρίου για τον παπαράτσι που φωτογράφισε τον γιο τους!

Λίγους μήνες μετά την… επισημοποίηση της νέας τους ζωής μακριά από τα βασιλικά καθήκοντα, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle κέρδισαν τη δίκη εναντίον του πρακτορείου που φωτογράφισε τον γιο τους, Archie τον περασμένο Ιανουάριο, όπως μεταδίδει το BBC.

Το ζευγάρι μήνυσε το εν λόγω πρακτορείο, με στόχο να προστατεύσει στον απόλυτο βαθμό τον 1,5 έτους γιο τους και όχι γιατί δεν θέλει να δείχνει το πρόσωπό του!

«Το Splash U.K δε θα βγάζει φωτογραφίες του Δούκα και της Δούκισσας του Sussex ή του γιου τους στο μέλλον» είναι η επίσημη ανακοίνωση του πρακτορείου.

Από την άλλη, νομικός εκπρόσωπος της υπεράσπισης του Harry και της Meghan υπογράμμισε: «Όπως έγινε κατανοητό στη σημερινή ακρόαση του δικαστηρίου, ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex διευθέτησαν το έννομο δικαίωμα τους που καταστρατηγήθηκε στην αρχή της χρονιάς από το πρακτορείο παπαράτσι Splash U.K.. Ο διακανονισμός αυτός είναι ένα ξεκάθαρο μήνυμα ότι δε θα ανεχθούν παράνομη, παρεμβατική και αδιάκριτη συμπεριφορά από παπαράτσι και ότι παίρνουν στα σοβαρά τέτοια θέματα – όπως θα έκανε κάθε οικογένεια».

© 2024 tlife.gr